A Anilkbg3d Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, PUBG Mobile yükleyeceğim de GameLoop'dan mı indirmeliyim yoksa Tencent'den mi indirmeliyim? FPS hangisinde daha yüksek olur?
Arkadaşlar, PUBG Mobile yükleyeceğim de GameLoop'dan mı indirmeliyim yoksa Tencent'den mi indirmeliyim? FPS hangisinde daha yüksek olur?
Y yusufdmrc1616 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 25 4 Aralık 2020 #2 Hocam GameLoop zaten Tencent'in kendi resmi emülatörü. Tencent'ten indirdiğin zaman otomatik olarak GameLoop indiriyor.
Hocam GameLoop zaten Tencent'in kendi resmi emülatörü. Tencent'ten indirdiğin zaman otomatik olarak GameLoop indiriyor.
4 4WolfAlphA4 Femtopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 yusufdmrc1616 dedi: Hocam GameLoop zaten Tencent'in kendi resmi emülatörü. Tencent'ten indirdiğin zaman otomatik olarak GameLoop indiriyor. Genişletmek için tıkla... dostum tamamen saçmalamışsın tencent gaming budy üzerinde oynuyorum çin sürüm ve gameloop resmi emülatör'den çok daha sağlam fps alıyorum.
yusufdmrc1616 dedi: Hocam GameLoop zaten Tencent'in kendi resmi emülatörü. Tencent'ten indirdiğin zaman otomatik olarak GameLoop indiriyor. Genişletmek için tıkla... dostum tamamen saçmalamışsın tencent gaming budy üzerinde oynuyorum çin sürüm ve gameloop resmi emülatör'den çok daha sağlam fps alıyorum.
4 437795 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.124 Çözümler 8 15 Nisan 2024 #4 32 bit olani indirin ,64 bit biraz sıkıntılı