4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 3 Mayıs 2021 #21 Carven dedi: Ondanda hata alırsam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım almazsınız Hata aldınız mı @Carven Son düzenleme: 3 Mayıs 2021
Carven dedi: Ondanda hata alırsam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım almazsınız Hata aldınız mı @Carven
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #22 408091 dedi: Umarım almazsınız Hata aldınız mı @Carven Genişletmek için tıkla... Çözümünü bilen varsa cevap yazabilir mi? Ben kafamı duvara vurmakla meşgul olacağım da. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 86,9 KB · Görüntüleme: 43
408091 dedi: Umarım almazsınız Hata aldınız mı @Carven Genişletmek için tıkla... Çözümünü bilen varsa cevap yazabilir mi? Ben kafamı duvara vurmakla meşgul olacağım da.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 3 Mayıs 2021 #23 Carven dedi: Çözümünü bilen varsa cevap yazabilir mi? Ben kafamı duvara vurmakla meşgul olacağım da. Genişletmek için tıkla... APK olarak indirin. Clash of Clans (Android) Klanınızı zafere taşıyın ve düşmanlarınızı öldürün clash-of-clans.tr.uptodown.com
Carven dedi: Çözümünü bilen varsa cevap yazabilir mi? Ben kafamı duvara vurmakla meşgul olacağım da. Genişletmek için tıkla... APK olarak indirin. Clash of Clans (Android) Klanınızı zafere taşıyın ve düşmanlarınızı öldürün clash-of-clans.tr.uptodown.com