just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 19 Mayıs 2022 #1 Hızlı giriş yapmanın artısı veya eksisi var mı? Giriş yapmadan kullansam sorun oluşturur mu herhangi bir şeyde veya oyunda?
Hızlı giriş yapmanın artısı veya eksisi var mı? Giriş yapmadan kullansam sorun oluşturur mu herhangi bir şeyde veya oyunda?
O O Ğ U Z Yoctopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #2 4, 5 yıldır kullanıyorum giriş yapmadan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin herhangi bir farkı yok. Artı 0 Eksi
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 21 Mayıs 2022 #3 O Ğ U Z dedi: 4, 5 yıldır kullanıyorum giriş yapmadan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin herhangi bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Mesajı yeni gördüm, bildirim gelmemiş niye bilmiyorum. Teşekkürler. O Ğ U Z dedi: giriş yapmadan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin herhangi bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Peki giriş yapınca oyunun açılma süresinde hızlanma oluyor mu? Son düzenleme: 21 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
O Ğ U Z dedi: 4, 5 yıldır kullanıyorum giriş yapmadan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin herhangi bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Mesajı yeni gördüm, bildirim gelmemiş niye bilmiyorum. Teşekkürler. O Ğ U Z dedi: giriş yapmadan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin herhangi bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Peki giriş yapınca oyunun açılma süresinde hızlanma oluyor mu?