Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 GameLoop da CoD Mobile oynayacaktım ama e-posta ile giriş yapamıyorum. Nasıl giriş yapabilirim? Telefonda fazla oynamıştım. Onu bilgisayara geçirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
GameLoop da CoD Mobile oynayacaktım ama e-posta ile giriş yapamıyorum. Nasıl giriş yapabilirim? Telefonda fazla oynamıştım. Onu bilgisayara geçirmek istiyorum.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Nisan 2021 #2 Facebook hesabını bağladıysan onunla giriş yapabilirsin. Bazen COD hesabı hata veriyor. Birkaç güne düzeliyor.
Facebook hesabını bağladıysan onunla giriş yapabilirsin. Bazen COD hesabı hata veriyor. Birkaç güne düzeliyor.
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 161553 dedi: Facebook hesabını bağladıysan onunla giriş yapabilirsin. Bazen CoD hesabı hata veriyor. Birkaç güne düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Facebook'la girersem telefonda ilerlediğim hesapla olmuyor. Gmail de ise hata veriyor. Arkadaşım da sıkıntı yok. Ama bende girmiyor.
161553 dedi: Facebook hesabını bağladıysan onunla giriş yapabilirsin. Bazen CoD hesabı hata veriyor. Birkaç güne düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Facebook'la girersem telefonda ilerlediğim hesapla olmuyor. Gmail de ise hata veriyor. Arkadaşım da sıkıntı yok. Ama bende girmiyor.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Nisan 2021 #4 Gameloop'u sil tekrar yükle diyeceğim ama işe yarayacağını pek sanmıyorum. Kendiliğinden düzelirse düzeliyor.
Gameloop'u sil tekrar yükle diyeceğim ama işe yarayacağını pek sanmıyorum. Kendiliğinden düzelirse düzeliyor.