H hasan_huseyin_yalcin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar PUBG Mobile oynamak için GameLoop'u indirdim fakat "fatal error please connect syzs@tencent.com" hatası alıyorum yardım edebilir misiniz ya da mobil oyunları oynamak için başka düşük sistemli bir platform var mı?
Arkadaşlar PUBG Mobile oynamak için GameLoop'u indirdim fakat "fatal error please connect syzs@tencent.com" hatası alıyorum yardım edebilir misiniz ya da mobil oyunları oynamak için başka düşük sistemli bir platform var mı?
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 26 Kasım 2020 #2 Bluestacks veya nox deneyebilirsiniz. MEmu kullanmayın Artı 0 Eksi
KS KS H hasan_huseyin_yalcin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Silinen üye dedi: BlueStacks veya Nox deneyebilirsiniz. Memu kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: BlueStacks veya Nox deneyebilirsiniz. Memu kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 26 Kasım 2020 #4 syzs@tencent.com maili ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
KS KS H hasan_huseyin_yalcin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #5 gelengecenbudunya dedi: syzs@tencent.com maili ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
gelengecenbudunya dedi: syzs@tencent.com maili ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.