TheALONE Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 171 Yer Ekran kartı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 O gün GameLoop'tan Free Fire indirmeye çalıştım ama 0'da kalıyor.
Çözüm Xevanior 18 Aralık 2020 TheALONE dedi: O gün GameLoop'tan Free Fire indirmeye çalıştım ama 0'da kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin, olmazsa GameLoop'u silip tekrar yükleyin.
TheALONE dedi: O gün GameLoop'tan Free Fire indirmeye çalıştım ama 0'da kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin, olmazsa GameLoop'u silip tekrar yükleyin.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 18 Aralık 2020 #2 TheALONE dedi: O gün GameLoop'tan Free Fire indirmeye çalıştım ama 0'da kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin, olmazsa GameLoop'u silip tekrar yükleyin. Artı 1 Eksi Çözüm
TheALONE dedi: O gün GameLoop'tan Free Fire indirmeye çalıştım ama 0'da kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin, olmazsa GameLoop'u silip tekrar yükleyin.
Hellboy34 Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 194 Yer VİPER34 ile çatışmanın ortasındalar Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Ben de denemiştim olmadı. Artı 0 Eksi
KS KS TheALONE Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 171 Yer Ekran kartı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #4 Xevanior dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin, olmazsa GameLoop'u silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oldu sağ olun. Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin, olmazsa GameLoop'u silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oldu sağ olun.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 20 Aralık 2020 #5 TheALONE dedi: Oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... Mesajımı çözüm olarak işaretleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
TheALONE dedi: Oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... Mesajımı çözüm olarak işaretleyebilir misiniz?
KS KS TheALONE Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 171 Yer Ekran kartı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #6 Xevanior dedi: Mesajımı çözüm olarak işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Mesajımı çözüm olarak işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 21 Aralık 2020 #7 TheALONE dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Mesajın en sağ tarafında bir tane tik işareti var, ona bas. Artı 0 Eksi
TheALONE dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Mesajın en sağ tarafında bir tane tik işareti var, ona bas.