arkadaşlarım mobilden oynuyo o yüzden benimde telefonum kötü diye indirmiyorumNiye emülatörle uğraşıyorsunuz ki direk PC versiyonunu kurun.
Arkadaşlarım mobilden oynuyor o yüzden benim de telefonum kötü diye indirmiyorum.
Çapraz platform desteği var.
Burada tüm platformlar arası var diyor.
![]()
eFootball Cross Platform | Crossplay & Cross Platform Support
Discover the world of eFootball, the evolved PES, now with full crossplay support across PS4, PS5, Xbox, PC, and Mobile ✔ f2p eFootball.www.esports.net
Arkadaşlarım mobilden oynuyor o yüzden benim de telefonum kötü diye indirmiyorum
poco c40Site güvenliği hatası veriyor, doğruluk içeren bir haber değil.
![]()
INFO DETAIL | eFootball™
From "PES" to "eFootball™". Now we hope that you can enjoy this brand new football experience that eFootball™ has to offer.www.konami.com
Resmi Konami sitesi "users on both consoles and PC can enjoy playing PvP and Co-op matches together." sadece konsol ve bilgisayar oynayabiliyor.
Telefonunuz ne?
onu bende kardeşimle oynucakken fark etmiştik evet çapraz oyun anca xbox pc ve playstationda oluyorO çapraz platform konsol ve bilgisayarlar için geçerli telefonla bilgisayar oynayamıyor Xbox-PlayStation-PC oynayabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.