RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Gameloopa eFootball yüklenmiyor mu?
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.629 Çözümler 9 29 Mayıs 2025 #2 Niye emülatörle uğraşıyorsunuz ki direk PC versiyonunu kurun.
RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 DirtyBlue dedi: Niye emülatörle uğraşıyorsunuz ki direk PC versiyonunu kurun. Genişletmek için tıkla... arkadaşlarım mobilden oynuyo o yüzden benimde telefonum kötü diye indirmiyorum
DirtyBlue dedi: Niye emülatörle uğraşıyorsunuz ki direk PC versiyonunu kurun. Genişletmek için tıkla... arkadaşlarım mobilden oynuyo o yüzden benimde telefonum kötü diye indirmiyorum
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.629 Çözümler 9 29 Mayıs 2025 #4 Yanlış bilgi: Mobil için destek yoktur. RashYper dedi: Arkadaşlarım mobilden oynuyor o yüzden benim de telefonum kötü diye indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çapraz platform desteği var. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
RashYper dedi: Arkadaşlarım mobilden oynuyor o yüzden benim de telefonum kötü diye indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çapraz platform desteği var.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.919 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Mayıs 2025 #5 DirtyBlue dedi: Çapraz platform desteği var. Genişletmek için tıkla... O çapraz platform konsol ve bilgisayarlar için geçerli telefonla bilgisayar oynayamıyor Xbox-PlayStation-PC oynayabiliyor.
DirtyBlue dedi: Çapraz platform desteği var. Genişletmek için tıkla... O çapraz platform konsol ve bilgisayarlar için geçerli telefonla bilgisayar oynayamıyor Xbox-PlayStation-PC oynayabiliyor.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.629 Çözümler 9 29 Mayıs 2025 #6 Burada tüm platformlar arası var diyor. eFootball Cross Platform | Crossplay & Cross Platform Support Discover the world of eFootball, the evolved PES, now with full crossplay support across PS4, PS5, Xbox, PC, and Mobile ✔ f2p eFootball. www.esports.net
Burada tüm platformlar arası var diyor. eFootball Cross Platform | Crossplay & Cross Platform Support Discover the world of eFootball, the evolved PES, now with full crossplay support across PS4, PS5, Xbox, PC, and Mobile ✔ f2p eFootball. www.esports.net
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.919 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Mayıs 2025 #7 DirtyBlue dedi: Burada tüm platformlar arası var diyor. eFootball Cross Platform | Crossplay & Cross Platform Support Discover the world of eFootball, the evolved PES, now with full crossplay support across PS4, PS5, Xbox, PC, and Mobile ✔ f2p eFootball. www.esports.net Genişletmek için tıkla... Site güvenliği hatası veriyor, doğruluk içeren bir haber değil. INFO DETAIL | eFootball™ From "PES" to "eFootball™". Now we hope that you can enjoy this brand new football experience that eFootball™ has to offer. www.konami.com Resmi Konami sitesi "users on both consoles and PC can enjoy playing PvP and Co-op matches together." sadece konsol ve bilgisayar oynayabiliyor. RashYper dedi: Arkadaşlarım mobilden oynuyor o yüzden benim de telefonum kötü diye indirmiyorum Genişletmek için tıkla... Telefonunuz ne?
DirtyBlue dedi: Burada tüm platformlar arası var diyor. eFootball Cross Platform | Crossplay & Cross Platform Support Discover the world of eFootball, the evolved PES, now with full crossplay support across PS4, PS5, Xbox, PC, and Mobile ✔ f2p eFootball. www.esports.net Genişletmek için tıkla... Site güvenliği hatası veriyor, doğruluk içeren bir haber değil. INFO DETAIL | eFootball™ From "PES" to "eFootball™". Now we hope that you can enjoy this brand new football experience that eFootball™ has to offer. www.konami.com Resmi Konami sitesi "users on both consoles and PC can enjoy playing PvP and Co-op matches together." sadece konsol ve bilgisayar oynayabiliyor. RashYper dedi: Arkadaşlarım mobilden oynuyor o yüzden benim de telefonum kötü diye indirmiyorum Genişletmek için tıkla... Telefonunuz ne?
RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #8 Xitana dedi: Site güvenliği hatası veriyor, doğruluk içeren bir haber değil. INFO DETAIL | eFootball™ From "PES" to "eFootball™". Now we hope that you can enjoy this brand new football experience that eFootball™ has to offer. www.konami.com Resmi Konami sitesi "users on both consoles and PC can enjoy playing PvP and Co-op matches together." sadece konsol ve bilgisayar oynayabiliyor. Telefonunuz ne? Genişletmek için tıkla... poco c40
Xitana dedi: Site güvenliği hatası veriyor, doğruluk içeren bir haber değil. INFO DETAIL | eFootball™ From "PES" to "eFootball™". Now we hope that you can enjoy this brand new football experience that eFootball™ has to offer. www.konami.com Resmi Konami sitesi "users on both consoles and PC can enjoy playing PvP and Co-op matches together." sadece konsol ve bilgisayar oynayabiliyor. Telefonunuz ne? Genişletmek için tıkla... poco c40
eymenbenyazıcı Attopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #9 Xitana dedi: O çapraz platform konsol ve bilgisayarlar için geçerli telefonla bilgisayar oynayamıyor Xbox-PlayStation-PC oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... onu bende kardeşimle oynucakken fark etmiştik evet çapraz oyun anca xbox pc ve playstationda oluyor
Xitana dedi: O çapraz platform konsol ve bilgisayarlar için geçerli telefonla bilgisayar oynayamıyor Xbox-PlayStation-PC oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... onu bende kardeşimle oynucakken fark etmiştik evet çapraz oyun anca xbox pc ve playstationda oluyor