F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Benim istediğim bir oyun GameLoop'ta yok. GameLoop'ta onu nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 APK Olarak indirip GameLoop'la açabilirsiniz. Bütün kontrolleri kendiniz ayarlamak zorundasınız.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 İçe aktar diye bir seçenek vardı, eğer onu bulamadıysanız indirdiğiniz uygulamaya çift tıklayın size varsayılan uygulama (GameLoop) ile açacaktır.
İçe aktar diye bir seçenek vardı, eğer onu bulamadıysanız indirdiğiniz uygulamaya çift tıklayın size varsayılan uygulama (GameLoop) ile açacaktır.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 google var mı gameloop'ta Dr. Pc dedi: İçe aktar diye bir seçenek vardı, eğer onu bulamadıysanız indirdiğiniz uygulamaya çift tıklayın size varsayılan uygulama (GameLoop) ile açacaktır. Genişletmek için tıkla... tamam
google var mı gameloop'ta Dr. Pc dedi: İçe aktar diye bir seçenek vardı, eğer onu bulamadıysanız indirdiğiniz uygulamaya çift tıklayın size varsayılan uygulama (GameLoop) ile açacaktır. Genişletmek için tıkla... tamam
Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 Önce dosyayı APK olarak indirin ve yükleyip kontroleri ayarlayin.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #6 fdfgdse dedi: google var mı gameloop'ta tamam Genişletmek için tıkla... Olması şart degil ki apk veya xapk olarak indirmeniz yeterli olacaktır.
fdfgdse dedi: google var mı gameloop'ta tamam Genişletmek için tıkla... Olması şart degil ki apk veya xapk olarak indirmeniz yeterli olacaktır.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #7 Dr. Pc dedi: Olması şart degil ki apk veya xapk olarak indirmeniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... android oyun club'tan minecraft yükleyecektim de ondan
Dr. Pc dedi: Olması şart degil ki apk veya xapk olarak indirmeniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... android oyun club'tan minecraft yükleyecektim de ondan
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #8 fdfgdse dedi: android oyun club'tan minecraft yükleyecektim de ondan Genişletmek için tıkla... E tamam chrome veya internet explorer'dan indir kısacası normal bir tarayıcıdan apk veya xapk uzantısında indir.
fdfgdse dedi: android oyun club'tan minecraft yükleyecektim de ondan Genişletmek için tıkla... E tamam chrome veya internet explorer'dan indir kısacası normal bir tarayıcıdan apk veya xapk uzantısında indir.
Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #9 fdfgdse dedi: Google var mı GameLoop'ta. Tamam. Genişletmek için tıkla... Gerek yok dosyayı bilgisayarına indir oradan seç.
fdfgdse dedi: Google var mı GameLoop'ta. Tamam. Genişletmek için tıkla... Gerek yok dosyayı bilgisayarına indir oradan seç.