Eymo17 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Ben GameLoop'a giriyorum. PUBG'ye giriyorum. Ama açılma ekranında kalıyor açılmıyor, nasıl düzeltebilirim?
Ben GameLoop'a giriyorum. PUBG'ye giriyorum. Ama açılma ekranında kalıyor açılmıyor, nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Maomao 24 Şubat 2024 GameLoop'u 32 Bit olarak indirin ve RAM ve işlemci miktarını biraz arttırın. PC'lerde geç açılmasi normal emülator sonuçta.
GameLoop'u 32 Bit olarak indirin ve RAM ve işlemci miktarını biraz arttırın. PC'lerde geç açılmasi normal emülator sonuçta.
Hırretin Şaş Centipat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #11 Eymo17 dedi: Ben GameLoop'a giriyorum. PUBG'ye giriyorum. Ama açılma ekranında kalıyor açılmıyor, nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2125039 Genişletmek için tıkla... virüs programını kapatıp gir Artı 0 Eksi
Eymo17 dedi: Ben GameLoop'a giriyorum. PUBG'ye giriyorum. Ama açılma ekranında kalıyor açılmıyor, nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2125039 Genişletmek için tıkla... virüs programını kapatıp gir