S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #1 GameLoop'tan oyunu başlat diyorum, "Starting PUBG Mobile" yazısında atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Haziran 2025 #2 SucreScof dedi: GameLoop'tan oyunu başlat diyorum, "starting PUBG Mobile" yazısında atıyor. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık mı? Şuradan görebilirsin. Değil ise BIOS'tan aç. Eğer ona rağmen düzelmezse BlueStacks deneyebilirsin. Bazen emülatörlerden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Artı 0 Eksi
SucreScof dedi: GameLoop'tan oyunu başlat diyorum, "starting PUBG Mobile" yazısında atıyor. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık mı? Şuradan görebilirsin. Değil ise BIOS'tan aç. Eğer ona rağmen düzelmezse BlueStacks deneyebilirsin. Bazen emülatörlerden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor.
KS KS S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #3 TridentKng dedi: Sanallaştırma açık mı? Şuradan görebilirsin. Eki Görüntüle 2510052 Değil ise BIOS'tan aç. Eğer ona rağmen düzelmezse BlueStacks deneyebilirsin. Bazen emülatörlerden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine oldu hocam sağolun. TridentKng dedi: Sanallaştırma açık mı? Şuradan görebilirsin. Eki Görüntüle 2510052 Değil ise BIOS'tan aç. Eğer ona rağmen düzelmezse BlueStacks deneyebilirsin. Bazen emülatörlerden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam etkin ama yine aynı uyarıyı veriyor. Son düzenleme: 12 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
TridentKng dedi: Sanallaştırma açık mı? Şuradan görebilirsin. Eki Görüntüle 2510052 Değil ise BIOS'tan aç. Eğer ona rağmen düzelmezse BlueStacks deneyebilirsin. Bazen emülatörlerden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine oldu hocam sağolun. TridentKng dedi: Sanallaştırma açık mı? Şuradan görebilirsin. Eki Görüntüle 2510052 Değil ise BIOS'tan aç. Eğer ona rağmen düzelmezse BlueStacks deneyebilirsin. Bazen emülatörlerden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam etkin ama yine aynı uyarıyı veriyor.
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Haziran 2025 #4 SucreScof dedi: Kendi kendine oldu hocam sağ olun. Hocam etkin ama yine aynı uyarıyı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim aklıma gelen çözüm buydu belki farklı bir çözümü vardır fakat ben bilmiyorum. Sistem gereksinimleriniz belki karşılamıyordur. Artı 0 Eksi
SucreScof dedi: Kendi kendine oldu hocam sağ olun. Hocam etkin ama yine aynı uyarıyı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim aklıma gelen çözüm buydu belki farklı bir çözümü vardır fakat ben bilmiyorum. Sistem gereksinimleriniz belki karşılamıyordur.
KS KS S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 12 Haziran 2025 #5 TridentKng dedi: Hocam benim aklıma gelen çözüm buydu belki farklı bir çözümü vardır fakat ben bilmiyorum. Sistem gereksinimleriniz belki karşılamıyordur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam karşılıyor 3050 + Ryzen 7 4800H. Artı 0 Eksi
TridentKng dedi: Hocam benim aklıma gelen çözüm buydu belki farklı bir çözümü vardır fakat ben bilmiyorum. Sistem gereksinimleriniz belki karşılamıyordur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam karşılıyor 3050 + Ryzen 7 4800H.
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Haziran 2025 #6 SucreScof dedi: Yok hocam karşılıyor 3050 + Ryzen 7 4800H. Genişletmek için tıkla... Hocam benim aklıma başka çözüm gelmedi. BlueStacks deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SucreScof dedi: Yok hocam karşılıyor 3050 + Ryzen 7 4800H. Genişletmek için tıkla... Hocam benim aklıma başka çözüm gelmedi. BlueStacks deneyebilirsiniz.