GameLoop'ta PUBG Mobile bir anda donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

Sak0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 gb
SSD veya HDD modeli
1 tb ssd
Ekran kartı
4070ti
Anakart
b650m
İşlemci
ryzen 7 7700
GameLoop'ta PUBG Mobile oynarken önce 1-2 kez drop giriyor, ardından oyun bir anda tamamen donuyor. Ne Alt+Tab çalışıyor ne de mouse hareket ediyor. Bilgisayar tamamen kilitlenmiş gibi oluyor. Tek çare kasanın üstünden kapatmak oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Herhangi bir ısı problemim yok. Sürücülerim güncel.

Gameloop'u program ekle kaldır kısmından kaldır dedikten sonra tamir et seçeneği çıkıyor. Oradan tamir ettikten sonra oyun içinden paketleri yeniden yüklemek sorununu çözer. Fakat bir süre sonra tekrar etme ihtimali var. Oyuna Facebook,Twitter üzerinden bağlıysan Google Play ya da maile bağla. Diğer platformları da emülatörden komple sil. Ben öyle çözdüm.

GameLoop'u program ekle kaldır kısmından kaldır dedikten sonra tamir et seçeneği çıkıyor. Oradan tamir ettikten sonra oyun içinden paketleri yeniden yüklemek sorununu çözer. Fakat bir süre sonra tekrar etme ihtimali var. Oyuna Facebook, Twitter üzerinden bağlıysan Google Play ya da maile bağla. Diğer platformları da emülatörden komple sil. Ben öyle çözdüm.

Hocam denileni yaptım ancak düzelmedi. Ancak kalıntı bırakmadan sil yükle yaptım 1 hafta düzeldi geri eski haline döndü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı