GameLoop'ta PUBG Mobile oynarken donuyor

faikpkr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 1.5 ay önce PC'de bir sorun oluştu PUBG Mobile oynarken bir anda donup kalıyor ve hiçbir şeye tıklanmıyordu ve bu sorun her maç oluyordu ben de PC'ye format attım. Ve sorun çözüldü fakat şimdi yeniden başladı bu sorun sadece GameLoop'dan PUBG Mobile oynarken oluyor GameLoop sıkıntılı bir uygulama desem fakat bu uygulamadan PUBG Mobile oynayan bir sürü büyük yayıncı var sizce sorun neden oluyordur? PC'de bozuk parça falan var mıdır?

Dostum BlueStacks kullanmayı dene olmazsa ayarlar kısmından uygulamanın RAM'ini arttır/ayarları düşür sistemin sağlam mı?

Dostum BlueStacks kullanmayı dene olmazsa ayarlar kısmından uygulamanın RAM'ini arttır/ayarları düşür sistemin sağlam mı?

Kk sistem Ryzen 5 5600 RTX 4060 bir de eski laptopumda bile bu olmuyordu sadece akıcı değil ve kasıyordu bu normal donma gibi değil bir anda acayip kasmaya başlıyor yani 120FPS oynadığım oyun 30 falan düşüyor sonra donuyor ve PC'yi sadece güç tuşundan kapatabiliyorum açtığımda ise masaüstünde hiçbir şeye tıklanmıyor görev yöneticisine girince düzeliyor bir de GameLoop'u silip geri yükleyince düzeliyor fakat sonra 1-2 hafta sonra yine başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı