Çözüldü GameLoop'ta PUBG Mobile oynarken mavi ekran hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Azizz_z

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/19is7cbu9fgzKC2wUImDxPKkyyTF1YP0U?usp=sharing
SSD veya HDD modeli
SSD: KİNGSTON SA400S37/240GB | HDD: ST1000VM
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 2060
Anakart
B450M-A PRO MAX (MS-7C52)
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor, 3600 Mhz, 6 Cor
Selam arkadaşlar. Ben GameLoop'ta PUBG Mobile oynarken ya oyunun menüsünde, ya da oyunun tam ortasında rastgele bir zamanda bilgisayar mavi ekran hatası veriyor.

Sistem özelliklerim:

CPU AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor, 3600 MHz, 6 Core.
BIOS Versiyon/Tarih American Megatrends ınternational, llc. 3.n2, 30.08.2024
Anakart B450M-A Pro Max (MS-7C52)
RAM 16,0 GB.
Ekran kartı NVIDIA GeForce RTX 2060.
SSD Kingston SA400S37/240GB
HDD ST1000VM002-1CT162

Windows 11 Pro 24H2, 64 Bit.

Minidump:

Vaktiniz olduğunda yardım ederseniz mutlu olurum.

Çözüm
Aziz sana önerim alabiliyorsan bilgisayar olan versiyonunu al PUBG'nin, GameLoop BlueStacks gibi emulatörler çok yorar bilgisayarı. Ayrıca McAfee ve saçma sapan uygulamalarda ardısında kuruyor.

Reis benim yıllarca kastığım hesap, ve oynama yeteneklerim emulatörde var PUBG Steam'e geçemem.

Arkadaşlar yardım edebilecek var mıdır acaba?

Arkadaşlar sorun SATA kablosundaymış SATA kablosunu değiştirince her şey düzeldi.
Aziz sana önerim alabiliyorsan bilgisayar olan versiyonunu al pubg nin , gameloop bluestacks gibi emulatörler çok yorar bilgisayarı . Ayrıca mcaffe ve saçma sapan uygulamalarda ardısında kuruyor.

Aziz sana önerim alabiliyorsan bilgisayar olan versiyonunu al PUBG'nin, GameLoop BlueStacks gibi emulatörler çok yorar bilgisayarı. Ayrıca McAfee ve saçma sapan uygulamalarda ardısında kuruyor.

Reis benim yıllarca kastığım hesap, ve oynama yeteneklerim emulatörde var PUBG Steam'e geçemem.

Arkadaşlar yardım edebilecek var mıdır acaba?

Arkadaşlar sorun SATA kablosundaymış SATA kablosunu değiştirince her şey düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı