Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.749 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Ocak 2024 #1 GameLoop'tan PUBG Mobile indirdim ama tuşa bastığımda oyuna neredeyse 1 sn geç geliyor. Bunu nasıl düzeltirim, yapmam gereken bir ayar mı var? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
GameLoop'tan PUBG Mobile indirdim ama tuşa bastığımda oyuna neredeyse 1 sn geç geliyor. Bunu nasıl düzeltirim, yapmam gereken bir ayar mı var?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.578 Makaleler 25 Çözümler 170 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 16 Ocak 2024 #2 Zannetmiyorum ama Ekran çözünürlüğünüzle tuşların çözünürlüğe özel boyutunu doğru ayarlamamış olabilirsiniz. ama yüksek ihtimalle internetinizde sorun olabilir yoksa geç algılamaz Artı 0 Eksi
Zannetmiyorum ama Ekran çözünürlüğünüzle tuşların çözünürlüğe özel boyutunu doğru ayarlamamış olabilirsiniz. ama yüksek ihtimalle internetinizde sorun olabilir yoksa geç algılamaz