Niko000 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 GameLoop emulatorunda ses sorunu, bir saniye gecikmeli ses. Bana yardım edin. Her emülatörda ayni sorun. Oyunlarda ses bir saniye sora geliyor. Ates ediyorsun bir saniye sora ses geliyor. Ses kartim DTS ses karti.
GameLoop emulatorunda ses sorunu, bir saniye gecikmeli ses. Bana yardım edin. Her emülatörda ayni sorun. Oyunlarda ses bir saniye sora geliyor. Ates ediyorsun bir saniye sora ses geliyor. Ses kartim DTS ses karti.
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 6 Temmuz 2021 #2 BlueStacks de de aynı sorun varsa ses kartını kontrol et derim. Artı 0 Eksi
KS KS Niko000 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #3 Söylemem dedi: BlueStacks de de aynı sorun varsa ses kartını kontrol et derim. Genişletmek için tıkla... Ses karti sorunu yok guncel. Her şey iyi ancak emulatorde oluyor. Emulatorsuz oyunlarda hiç sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
Söylemem dedi: BlueStacks de de aynı sorun varsa ses kartını kontrol et derim. Genişletmek için tıkla... Ses karti sorunu yok guncel. Her şey iyi ancak emulatorde oluyor. Emulatorsuz oyunlarda hiç sorun olmuyor.