L Lahmacun1900 Femtopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 43 19 Kasım 2022 #1 RAM 4 Ekran kartı AMD Radeon HD 6670 Anakart MSİ ms-7817 İşlemci İ3 4170 Arkadaşlar GameLoop üzerinden PUBG Mobile girince oyun mavi ekran veriyor. Çözümü bilen yardım edebilir mi?
Arkadaşlar GameLoop üzerinden PUBG Mobile girince oyun mavi ekran veriyor. Çözümü bilen yardım edebilir mi?
Çözüm Umut Nas 20 Kasım 2022 Lahmacun1900 dedi: Diskte sıkıntı var ama daha dün yaptım nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Sorun diskten kaynakliymis o zaman her şey anlik gelisir hocam. Lahmacun1900 dedi: Hocam diskten olabilir değil mi mavi ekran hasarlı çıktı bir de PUBG temp dosyası oraya kaydediliyor ondandır değil mi mavi ekran? Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz hocam.
Lahmacun1900 dedi: Diskte sıkıntı var ama daha dün yaptım nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Sorun diskten kaynakliymis o zaman her şey anlik gelisir hocam. Lahmacun1900 dedi: Hocam diskten olabilir değil mi mavi ekran hasarlı çıktı bir de PUBG temp dosyası oraya kaydediliyor ondandır değil mi mavi ekran? Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz hocam.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #61 Assecreed dedi: Unloaded modules kısmında olanlar her zaman soruna sebep olan şeyler olmuyor. İlk önce bugcheck koduna ve parametrelerine bakın. Bir şey çıkmıyorsa ordan yürüyün. Genişletmek için tıkla... Birden fazla dumpta görünce dikkatimi çekti. Parametrelere bakıyorum. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Unloaded modules kısmında olanlar her zaman soruna sebep olan şeyler olmuyor. İlk önce bugcheck koduna ve parametrelerine bakın. Bir şey çıkmıyorsa ordan yürüyün. Genişletmek için tıkla... Birden fazla dumpta görünce dikkatimi çekti. Parametrelere bakıyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.977 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 20 Kasım 2022 #62 Herkes birbirine iş öğretme mi yoksa laf sokma derdinde mi? Adam yapacağı işi biliyorsa zaten ek bilgiye gerek yok. Mesaj yerine gitmiştir. Umut hocam eline sağlık süpersin. Artı 0 Eksi
Herkes birbirine iş öğretme mi yoksa laf sokma derdinde mi? Adam yapacağı işi biliyorsa zaten ek bilgiye gerek yok. Mesaj yerine gitmiştir. Umut hocam eline sağlık süpersin.