Rehber GameLoop'u tamamen silmek

mevlüt01

Hectopat
Daha fazla  
Bir .bat yazdım.

Bu kodlar tüm disklerde Tencent ve txgamedownload klasörlerini tarıyor, buluyor ve tek tek silinsin mi diye soruyor.

Büyük harfle E yazıp Enter'larsanız siler.
H yazıp Enter'larsanız silmez.

Diğer klasöre geçer ve tekrar sorar.

GameLoop'u Program Ekle/Kaldır’dan sildikten sonra,
PC'yi yeniden başlatıp .bat'ı yönetici olarak çalıştırın.
Yoksa bazı dosyaları silemez.

Enjoy

Elinize sağlık fakat sadece dosyalar yok. Görevler, hizmetler ve veriler var. Ondan dolayı herhangi bir yazılımı silerken Revo Uninstaller kullanmak daha iyi seçenek olacaktır.

Elinize sağlık fakat sadece dosyalar yok. Görevler, hizmetler ve veriler var. Ondan dolayı herhangi bir yazılımı silerken Revo Uninstaller kullanmak daha iyi seçenek olacaktır.

Revo Uninstaller ile sildiğimizde klasör ve dosyalar bırakıyor onları silmek için yeniden başlatmanız gerekiyor burada BAT dosyası devereye giriyor isterseniz alıp geliştirebilirsiniz dosyayı.

Revo Uninstaller ile sildiğimizde klasör ve dosyalar bırakıyor onları silmek için yeniden başlatmanız gerekiyor burada BAT dosyası devereye giriyor isterseniz alıp geliştirebilirsiniz dosyayı.
Aynı yollardan aynı hevesle ben de geçtim. Ama şu anki bilgimle bile Revo Uninstaller kadar kaliteli kalıntı temizleyici yapabileceğimi sanmıyorum ya da uzun sürer. Sizin yaptığın yöntem ezber klasörleri silmek. Mesela ben çoğunlukla varsayılan konumlara kurmuyorum yazılımları. Eee bat dosyasının görevi başarısız olucak? Ayrıca belirtmiştim:
Görevler, hizmetler ve veriler var.
Bunları da silmediniz? Ayrıca Revo yeniden başlatınca silmesinin sebepleri var ki öyle siliyor.

Birincisi BAT dosyası varsayılan klasör yollarını taramıyor Tencent ve txgamedownload ismindeki tüm klasör ve dosyaları tüm disklerde tarıyor. İkincisi de Revo yeniden başlattığında silinmesi gereken dosyaları silmiyor. Görevler, hizmetler ve verileri ilerleyen zamanlarda eklenir onlar kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…