Gamemar güvenilir mi?

Can Kuyucu

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3600X - RTX 2070 SUPER - 16 GB RAM - 400GB SSD - ASUS VG259QM 280 HZ 1 MS
Meslek
Öğrenci
Başlıktaki gibidir, Gamemar güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Hepsiburada' dan alacağınız bazı ürünlerde satan yerlerin arasında Gamemar bulunuyor. Bu yüzden güvenilir olma olasılığı yüksek.

Sorun yaşadım. Firmaya Xdrive Fırtına modelini almadan önce sordum. Stokta var ve bugün göndereceğiz dediler. Sonra gönderilmedi. Ertesi gün de kargo bilgisi verilmeyince sordum. Varış şubesi doluluğundan gönderilmedi dediler. Varış şubem nasıl dolu olabilir. Siz gönderirsiniz, şube dağıtamazsa bekletir. Ellerinde olmayan ürünü satıp temin etmeye ya da ürettirmeye çalışacaklardı sanırım. Birden on gün sonra demeye başladılar. Güvenemedim. İptal ettim.
Ekran görüntüsü 2020-12-11 021358.png

Fiyatlar yükseldiğinde diğer sitelere göre daha uygun fiyata RTX3060 almıştım. Malum fiyatı sebebiyle kredi kartı limitim yetmedi, onun yerine kapıda ödeme seçtim. Gayet sorunsuz şekilde distribütörden temin edilerek tarafıma gönderdiler, hiç bir sorun yaşamadım. Yalnız kapıda ödemeye gelen PTT görevlisinin miktarı görüp şaşırması komik bir andı :) Adam bu kadar yüksek tutarlı kapıda ödeme görmemiş bugüne kadar..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı