Gamemarkt dava açabilir mi?

• Konuyu başlatan fiqt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 354

fiqt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar gamemarkt sitesi üzerinden hem Steam hem Valorant hesabı satmıştım. Steam hesabı benim kendi hesabımdı sıkıntı yok, ama sattığım Valorant hesabını İtemsatış sitesinden aldım ve hesabı geri almış. O satıcıya yazdım ama mesaja dönüş bile sağlamadı bana üç gün süre tanıdılar ya parayı istiyorlar ya da Valorant hesabını. Ama ben para vermek istemiyorum. Neden bir yıl önce sattığım hesabın benimle alakası olmayan bir durum için 3bin TL vereyim? Bu işten bir şey çıkar mı 18'e girmeme bir aydan kısa bir süre kaldı icra kağıdı gelmiş kimisinin evine böyle bir şey mümkün mü? Durumun aileme gitmesini istemiyorum ne tepki verirler emin değilim.

Neden bir yıl önce sattığım hesabın benimle alakası olmayan bir durum için 3bin TL vereyim?

Tam olarak sizlik bir durum var ortada. Hesabın satışını siz yapıyorsunuz ve sorumluluğu da size ait. Siz yine de teyit edin gamemarkt sitesinin desteği varsa oraya ulaşın ücret iadesi yapmanız gerekiyor mu diye sorun veya hesabı alıcıya tekrar geri vermeye çalışın İtemSatış'tan diğer satıcıyla bir şekilde irtibatı kurup. Büyük ihtimalle ücret iadesi yapmanız gerekecek ödemediğiniz takdirde dolandırmaya girer bu. Ayrıca hesabın geri çekilip çekilmediğinden de emin olun kanıt isteyin alıcıdan.

Arkadaşlar gamemarkt sitesi üzerinden hem Steam hem Valorant hesabı satmıştım. Steam hesabı benim kendi hesabımdı sıkıntı yok, ama sattığım Valorant hesabını İtemsatış sitesinden aldım ve hesabı geri almış. O satıcıya yazdım ama mesaja dönüş bile sağlamadı bana üç gün süre tanıdılar ya parayı istiyorlar ya da Valorant hesabını. Ama ben para vermek istemiyorum. Neden bir yıl önce sattığım hesabın benimle alakası olmayan bir durum için 3bin TL vereyim? Bu işten bir şey çıkar mı 18'e girmeme bir aydan kısa bir süre kaldı icra kağıdı gelmiş kimisinin evine böyle bir şey mümkün mü? Durumun aileme gitmesini istemiyorum ne tepki verirler emin değilim.

Tabii ki de açabilir yaptığınız bildiğin dolandırmak oluyor.

GameMarkt ile konuştum hesabın ilk satıcısı olmadığımı kanıtladım bunu avukatlarla da konuştum bununla uğraşan avukatlar olmuş ve hiçbir şey çıkmamış sadece birkaç kere imza atmaya gitmişler ve olay takipsizlikten kapanmış yani boşu boşuna korkmuşum sonuç olarak ben basa basa söylemiştim en başından ilk sahibi değilim diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı