Gamemarkt dava açabilir mi?

Yossh

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar gam**markt sitesi üzerinden 25 gün önce Valorant hesabımı sattım. Kendim geri çekmememe rağmen bana hesap geri alındı gibisinden WP üzerinden ulaştılar. Hesabın eski sahibiylede irtibat halindeyim kendisi de çekmediğine göre mağdur taraf biz değiliz. Bunu nasıl kanıtlayabilirim ya da itiraz edebilirim? Ek olarak bu wp mesajı gelmeden 1 hafta önce arkadaşın mailine hesap ban yedigine dair bir mail geldi yani alıcı taraf bir şeyler yaşamış, sonrasında bizden koparmaya çalışıyor. Ne yapmam lazım?

Ekran görüntüsü 2025-09-01 121144.png

Gamemarkt acmaz ama karsi taraf acar. Eger hesabinizda kimlik bilgileriniz varsa ve karsi taraf dava acmak istiyorsa gamemarkt sizin bilgilerinizi karsi tarafa veriyor. Gamemarkt benzeri her sitede boyle isler. Farkli bir sitede aynisina benzer bir olay yasadim yakin zamanda.

Gamemarkt acmaz ama karsi taraf acar. Eger hesabinizda kimlik bilgileriniz varsa ve karsi taraf dava acmak istiyorsa gamemarkt sizin bilgilerinizi karsi tarafa veriyor. Gamemarkt benzeri her sitede boyle isler. Farkli bir sitede aynisina benzer bir olay yasadim yakin zamanda.
sitede geçici ban attıklarından alıcıyla iletişime bile geçemiyorum ki hesabı çekmedim bile. Hesabın ilk sahibi arkadaşıma bundan 1 hafta önce riot supporttan mail gelmiş muhtemel ban yemesiyle ilgili

Sitede geçici ban attıklarından alıcıyla iletişime bile geçemiyorum ki hesabı çekmedim bile. Hesabın ilk sahibi arkadaşıma bundan 1 hafta önce Riot Support'tan mail gelmiş muhtemel ban yemesiyle ilgili.

Eger dava acilirsa boyle bir aciklama yaparsiniz o zaman baska yapabilecek bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı