Gamemarkt dava açabilir mi?

Arkadaşıma aynı sebeple dava açtılar. Şu anda bir sonuç yok ancak gerçekten bu davanın mantığı ne anlaması güç. Hesabı geri sana vermiş olsalar bile bu sitenin suçu senin değil. Ayrı olarak Valorant'ta hesap satın almak, satışını yapmak yasak. Yani her halükarda burada sorunlu taraf sitenin kendisi olacaktır.

Şuanlık geri dönüş yapmadılar ama icra işleriyle felan uğraşıırlarsa yanıt vermemem en iyisi mi olur o zaman

Karşı taraf veya site size dava açamaz YOPmail ne Allah aşkına bu kadar acemi bir internet sayfası görmedim.
Gerçekten çok saçma.. Hadi yapmış olsam neyse birde hiçbirşey yapmadım.

Gerçekten çok saçma. Hadi yapmış olsam neyse bir de hiçbir şey yapmadım.

Durumu anlatın elimden bir şey gelmez deyip geçin açsalar bile arkadaşların dediği gibi Valorant hesap satışı yasak yani size yansıyan bir şey olmayacaktır.

Hesap satışı yasak Valorant yasalarına göre. muhtemelen bir şey olamz.

Valorant yasak dediğinde suçsuz olunmuyor sonuç olarak ortada bir ürün var ve para karşılığında satıyor.
Kanunda Valorant hesap satış yasak yazmıyor Valorant kuralları onlar.

GameMarkt sadece aracı konumda burada. Karşı taraf dava açmak isterse maksimum ona yardımcı olur ve sizin bilgilerinizi, sitesinde yasaklar. Başka da bir şey yapamaz.

GameMarkt sadece aracı konumda burada. Karşı taraf dava açmak isterse maksimum ona yardımcı olur ve sizin bilgilerinizi, sitesinde yasaklar. Başka da bir şey yapamaz.
Yani ellerinde gerçek hakiki bi kanıt sunmadıkları sürece beni etkilemez mi demek oluyor

Yani ellerinde gerçek hakiki bir kanıt sunmadıkları sürece beni etkilemez mi demek oluyor.

Sunsun sunmasın hocam hesabı sattınız temizdi ve karşı taraf banlattı diyorsunuz sizde bunu kanıtlarsınız olur biter.

İtemsatış'ın icra kağıdı göndermişliği var böyle olaylarda. En fazla bunu yapabilirler, karşı taraf dava açmak isterse yardımcı olurlar, o kadar.

@Yossh, kanıtlayamadıkları sürece pek bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…