TheErdem Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Selamünaleyküm. Gamemarkt ( https://www.gamermarkt.com/tr ) güvenilir midir hiç alışveriş yapan var mı? Valorant VP alacağım fiyatlarda ucuz. Türkiye'nin Oyuncu Platformu - GamerMarkt - GamerMarkt Türkiye'nin öncü oyun hesap satış sitesi GamerMarkt ile güvenilir ve iyi hizmet ile lol hesap, valorant hesap, steam hesap, csgo hesap, fortnite hesap, coc hesap, cr hesap satın alın veya hesap satın! www.gamermarkt.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2022
Selamünaleyküm. Gamemarkt ( https://www.gamermarkt.com/tr ) güvenilir midir hiç alışveriş yapan var mı? Valorant VP alacağım fiyatlarda ucuz. Türkiye'nin Oyuncu Platformu - GamerMarkt - GamerMarkt Türkiye'nin öncü oyun hesap satış sitesi GamerMarkt ile güvenilir ve iyi hizmet ile lol hesap, valorant hesap, steam hesap, csgo hesap, fortnite hesap, coc hesap, cr hesap satın alın veya hesap satın! www.gamermarkt.com
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.366 Çözümler 3 Yer İstanbul 8 Mart 2022 #2 GamerMarkt'dan daha önce çok fazla alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Güvenilirdir. Ama Technopat Sosyal'de artık GamerMarkt yasaklı site ilan edildi diye biliyorum. (Bu önemli)
GamerMarkt'dan daha önce çok fazla alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Güvenilirdir. Ama Technopat Sosyal'de artık GamerMarkt yasaklı site ilan edildi diye biliyorum. (Bu önemli)
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 8 Mart 2022 #3 Ana sayfa bence güvenliye benzemiyor. Çoğu oyun anlaşmalı olduğu siteleri belirtiyor. Valorant için destek talebi oluşturup sorgulatabilirsin.
Ana sayfa bence güvenliye benzemiyor. Çoğu oyun anlaşmalı olduğu siteleri belirtiyor. Valorant için destek talebi oluşturup sorgulatabilirsin.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 8 Mart 2022 #4 Yasaklı site değil mi bu forumda?
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #5 KeReM BeY dedi: Yasaklı site değil mi bu forumda? Genişletmek için tıkla... Neden yasaklandı?
TheErdem Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #6 Yasaklı mı? Yasaklı olup olmadığını bilmiyordum. Eğer yasaklıysa özür dilerim.