Gamemaster Gamepad PES 2020 ayarları

Geçtiğimiz günlerde internet hızımı denerken PES 2020 oyununu indirmişim. Girip klavye ile oynamayı denedim fakat sonuç hüsran. Bunun üzerine Teknosa'ya giderek bir adet Gamepad aldım idareten. Markası gamemaster. Oyunda ayarlar kısmına girdiğimde temel joystick ayarlarını yapıyorum fakat yön tuşlarını atadığımda joystick siliniyor, Joystick'i atadığımda yön tuşları siliniyor. Oyun içerisinde adam kaçırma gibi şeyleri yapamıyorum. Çözümü var mıdır?
Sorundan muzdaribim, gören birileri yardım edebilir mi?
Aynı sorundan muzdaribim.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz günlerde internet hızımı denerken PES 2020 oyununu indirmişim. Girip klavye ile oynamayı denedim fakat sonuç hüsran. Bunun üzerine Teknosa'ya giderek bir adet Gamepad aldım idareten. Markası gamemaster. Oyunda ayarlar kısmına girdiğimde temel joystick ayarlarını yapıyorum fakat yön tuşlarını atadığımda joystick siliniyor, Joystick'i atadığımda yön tuşları siliniyor. Oyun içerisinde adam kaçırma gibi şeyleri yapamıyorum. Çözümü var mıdır?
Sorundan muzdaribim, gören birileri yardım edebilir mi?
Aynı sorundan muzdaribim.
Mode tuşuna bas sorun çözülür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı