Gamemax koltuk alınır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Bu koltuk alınır mı? Bu fiyata daha iyileri var biliyorum ancak 7-8k koltuğa verecek param yok biriktirmem gerek, o yüzden elden taksit ile bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Karta taksit derseniz Papara kullanıyorum taksit olmuyor.

Dosya Ekleri

• 1746020565079.png
    1746020565079.png
    189,1 KB · Görüntüleme: 49
Bence alınmaz. En iyisi ofis koltuğu. Farklı bir markanın aldım, aldıktan sonra kurması bir dert, bel boşluğu ayrı bir dert o yastığı ayarla sonra o araya kaysın vs. çekmediğin çile kalmaz. Ofis koltuğu al rahat et.

Bu koltuk alınır mı? Bu fiyata daha iyileri var biliyorum ancak 7-8k koltuğa verecek param yok biriktirmem gerek, o yüzden elden taksit ile bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Karta taksit derseniz Papara kullanıyorum taksit olmuyor.
Hawk al. Saçma sapan markalara para vermeyin.

Arkadaşların bahsettiği markayı almıştım. Çok aşırı kilolu muyum bilmiyorum ama 90 kg ve hiç rahat edemedim. Boyum 1.85. boy kilodan mı bilmiyorum ama bir türlü rahat edemeyip ofis koltuğuna geçtim.
Hocam dediğiniz durum kişisel bir mevzu, yerinde gidip deneyimeleme şansınız olabilirdi. İstanbul'da yaşıyorsanız.

Hocam dediğiniz durum kişisel bir mevzu, yerinde gidip deneyimeleme şansınız olabilirdi.
Nası gidiyim. Alan çoğu kişinin benim bahsettiğim konularda şikayeti var. Biraz araştırıp bulabilirsiniz. Örnek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu lastiklerini yana çekip çözüyorlar ama bu seferde uzun kullanımda aniden lastik fırlıyor sırtına felan gelirse çok can yakıyor. (Yaşandı)

Nası gidiyim. Alan çoğu kişinin benim bahsettiğim konularda şikayeti var. Biraz araştırıp bulabilirsiniz. Örnek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu lastiklerini yana çekip çözüyorlar ama bu seferde uzun kullanımda aniden lastik fırlıyor sırtına felan gelirse çok can yakıyor. (Yaşandı)

O yastık kaymasının çözümü var elbette. İnternet'te araştırma yaparak çözüm bulunuyor.
Bende lastik kaymıyor zor baya kayması.

Elden taksit ne oluyor?
Nakit olarak ödeme yolu oluyor. Bulunduğunuz ildeki "Evkur" gibi mağazalardan nakit olarak taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Tabi çoğunlukla 2 veya 1.5 katı fiyattan satıyorlar ama kredi kartı gerektirmiyor.
12-24 ay gibi yüksek taksit seçenekleride sunuyorlar.

Genede 30 bin TL'ye GTX 1650 sistem gibi bir eşya kaliteleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı