Bu kulaklık nereden çıktı? Niye herkes bir anda tavsiye etmedi başladı? Koyunlardan farkımız yok ürünü bilmeden herkese öneriyoruz umarım kroniği vs çıkmaz.
Bence p modelini al onun ismini daha çok duymuştum.
H2002p alın hocam kendi ses kartı mevcut.
Ben 4-5 senedir Arctis 3 kullanıyordum yeni bozuldu 1000 TL bandında arıyorum varsa baska önerin bakayım hemen hocam.
Zaten anakartım biraz eski hocam H110M Pro VD.
Çok pahalı 5000 olmuşAynısından al.
1 veya 1.5 daha koyabilirseniz blackshark v2x veya hs 80 gibi alternatifler var hyper x cloude 3te var. Adını çok duydum ama öyle detaylı bir inelemesini bilmiyorum. Ama bütçe yoksa alınır gibi duruyor 2 katı fiyat farkı var aralarında.Çok pahalı 5000 olmuş
1 veya 1.5 daha koyabilirseniz BlackShark v2X veya HS 80 gibi alternatifler var HyperX Cloud'e 3'te var. Adını çok duydum ama öyle detaylı bir inelemesini bilmiyorum. Ama bütçe yoksa alınır gibi duruyor 2 katı fiyat farkı var aralarında.
Çok vaktim olmuyor günde birkaç saat CS ve müzik icin alacağım çok da fazla harcamak istemiyorum açıkçası hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.