Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 1100 TL bütçe ile kulaklık alacağım. Gamenote Fuxi H3 alınır mı? Kimisi iyi kimisi kötü diyor kararsız kaldım. Kablosuz almak istiyorum ama bu bütçede sadece bu var. H2002p ile fuxi H3 arasında kaldım. Fuxi H3 alacağım galiba.
1100 TL bütçe ile kulaklık alacağım. Gamenote Fuxi H3 alınır mı? Kimisi iyi kimisi kötü diyor kararsız kaldım. Kablosuz almak istiyorum ama bu bütçede sadece bu var. H2002p ile fuxi H3 arasında kaldım. Fuxi H3 alacağım galiba.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #2 Alınmaz. İtopya üzerinden HS55 alabilirsin ya da H2002p al.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 Kaan Diktaş dedi: Alınmaz. İtopya üzerinden HS55 alabilirsin ya da H2002p al. Genişletmek için tıkla... Kablosuz en fazla 1.5k olmak üzere alınabilecek bir şey var mı? Kaan Diktaş dedi: Alınmaz. İtopya üzerinden HS55 alabilirsin ya da H2002p al. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com Bu alınır mı?
Kaan Diktaş dedi: Alınmaz. İtopya üzerinden HS55 alabilirsin ya da H2002p al. Genişletmek için tıkla... Kablosuz en fazla 1.5k olmak üzere alınabilecek bir şey var mı? Kaan Diktaş dedi: Alınmaz. İtopya üzerinden HS55 alabilirsin ya da H2002p al. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com Bu alınır mı?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #4 Serhat .s dedi: Kablosuz en fazla 1.5k olmak üzere alınabilecek bir şey var mı? ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com Bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz şart ise alınır. 300 TL daha art HS80 al derim. Bu fiyatta kablosuzdan bir şey bekleme ama.
Serhat .s dedi: Kablosuz en fazla 1.5k olmak üzere alınabilecek bir şey var mı? ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da www.itopya.com Bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz şart ise alınır. 300 TL daha art HS80 al derim. Bu fiyatta kablosuzdan bir şey bekleme ama.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 Hocam kablosuz alacağım maksimum bütçe 2K. En mantıklısı ROG bence sizce?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #6 Serhat .s dedi: Hocam kablosuz alacağım maksimum bütçe 2K. En mantıklısı ROG bence sizce? Genişletmek için tıkla... Evet. En mantıklısı ROG kablosuz olarak. Ben olsam 300 daha artar HS80 alırım.
Serhat .s dedi: Hocam kablosuz alacağım maksimum bütçe 2K. En mantıklısı ROG bence sizce? Genişletmek için tıkla... Evet. En mantıklısı ROG kablosuz olarak. Ben olsam 300 daha artar HS80 alırım.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #7 Kaan Diktaş dedi: Evet. En mantıklısı ROG kablosuz olarak. Ben olsam 300 daha artar HS80 alırım. Genişletmek için tıkla... O kablolu değil mi?
Kaan Diktaş dedi: Evet. En mantıklısı ROG kablosuz olarak. Ben olsam 300 daha artar HS80 alırım. Genişletmek için tıkla... O kablolu değil mi?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #8 Serhat .s dedi: O kablolu değil mi? Genişletmek için tıkla... Kablolu ama ROG ancak getir götürünü yapar. Çok güzel bir model rahatlık ses ve mikrofon konusunda bayağı başarılı bir model. Bütçe artılmasına kesinlikle değer.
Serhat .s dedi: O kablolu değil mi? Genişletmek için tıkla... Kablolu ama ROG ancak getir götürünü yapar. Çok güzel bir model rahatlık ses ve mikrofon konusunda bayağı başarılı bir model. Bütçe artılmasına kesinlikle değer.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #9 Kaan Diktaş dedi: Kablolu ama ROG ancak getir götürünü yapar. Çok güzel bir model rahatlık ses ve mikrofon konusunda bayağı başarılı bir model. Bütçe artılmasına kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Ben kablosuz alacağım ya. Kablo konusundan çok sıkıldım, kasam da masanın altında.
Kaan Diktaş dedi: Kablolu ama ROG ancak getir götürünü yapar. Çok güzel bir model rahatlık ses ve mikrofon konusunda bayağı başarılı bir model. Bütçe artılmasına kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Ben kablosuz alacağım ya. Kablo konusundan çok sıkıldım, kasam da masanın altında.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #10 Serhat .s dedi: Ben kablosuz alacağım ya. Kablo konusundan çok sıkıldım, kasam da masanın altında. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. İyi geceler.
Serhat .s dedi: Ben kablosuz alacağım ya. Kablo konusundan çok sıkıldım, kasam da masanın altında. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. İyi geceler.