Gamenote garanti süreci (yaşadıklarım)

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gamenote KB435L ürününü Trendyol üzerinden satın aldım ve sanırım satıcı kaynaklı bir sorun olarak üründe ğ harfi sıkıntılı geldi. GameGaraj'ın mail adresine bir mail gönderdim ve garantiye göndermem söylendi. Bana Yurtiçi Kargo için bir gönderi kodu gönderdiler, kargomu ücretsiz olarak GameGaraj'a yolladım. Yurtiçi Kargo, GameGaraj'a 2 iş günü içerisinde teslim etti. GameGaraj teknik servisini her aradığımda bana serviste yardımcı olan bir kişi vardı, ona da teşekkür ederim, her gün 1 kez aradı beni klavye için ve en sonunda Gamenote ürünlerinde çoğunlukla klavyenin sıfırıyla değişimi yapıldığını söyledi. Sevinmiştim. Öyle de oldu, aynı model ama yepyeni bir klavye gönderdiler. Servisleri muhteşem diyebilirim. Ürün onlara ulaştıktan 2 iş günü sonra ürünümü kargoya verdiler ve ertesi gün elime ulaştı. Ürün faturaları onlarda kaldı ama olsun

Bu konuyu Gamenote ürünleri alacaklar için veya GameGaraj sitesinden ürün alacaklar için bir yardım amacıyla açtım. Keşke ürünü GameGaraj sitesinden alsaydım ama artık hiçbir problem yok, açıkçası ismi lazım değil her sisteme Gamepower PSU koyan bir siteye garanti için tuş başvurdum ama 5 gündür cevap yok. Dün gün içinde döneceğiz dediler, o da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…