Gamenote H2002D Driveri

Selim Akıncı

Hectopat
Merhaba sevgili forum. Kulaklığı aldım ama kullanan varsa bu kulaklık için herhangi bir Driver var mı? Bilen varsa söyleyebilirim. Rampage Eagle RX 7 kullanıyordum 5 yıldır. Nedense ses daha kötü geldi anlamadım.

@Selim Akıncı Realtek sürücülerini kurun hocam. Ses konusunda fark ettirdiğini söyleyebilirim.

@Selim Akıncı Realtek sürücülerini kurun hocam. Ses konusunda fark ettirdiğini söyleyebilirim.
Hocam attığın linkteki şeyi indirdim fakat nasıl kurulcağını anlamadım

@Selim Akıncı Uygulamadan şu ayarları yapabilirsiniz.
1617568700202.png

Ayrıca Windows Sonic'i açmayı unutmayın. Görev çubuğundan ses simgesine sağ tıklayıp oradan uzamsal ses altından seçebilirsiniz. Sanal 7.1 oluşturuyor. Ses kalitesini de artırıyor.

Driver yok. Çünkü 3.5mm jak girişi ile çalışıyor. Bilgisayarınızın ses kartından güç alıyor. USB ses kartlı olsaydı kendisine ait sürücüleri olurdu. Anakartınız nedir?

@PossibleTurco abi benim de laptop Lenovo Ideapad S145-15API anakartı bu galiba: LNVNB161216. ben de Gamenote H2002D aldım. Benim içinde bir driver var mıdır?

@PossibleTurco abi benim de laptop Lenovo Ideapad S145-15API anakartı bu galiba: LNVNB161216. ben de Gamenote H2002D aldım. Benim içinde bir driver var mıdır?

Merhaba sevgili forum. Kulaklığı aldım ama kullanan varsa bu kulaklık için herhangi bir Driver var mı? Bilen varsa söyleyebilirim. Rampage Eagle RX 7 kullanıyordum 5 yıldır. Nedense ses daha kötü geldi anlamadım.
hocam kulaklık nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı