Hyponez Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Oyunlarda ses kasabilir miyim ses kartım yeterli midir? İyi ses alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 7 Mayıs 2023 #2 H2002D zaten çalışmak için ekstra şeyler isteyen bir kulaklık değil. Ses kasabilirsiniz ve muhtemelen iyi ses alabilirsiniz. Realtek HD825E sürücüsünü kullanıyor anakartınız ancak ses çipi hakkında bir bilgi bulamadım.
H2002D zaten çalışmak için ekstra şeyler isteyen bir kulaklık değil. Ses kasabilirsiniz ve muhtemelen iyi ses alabilirsiniz. Realtek HD825E sürücüsünü kullanıyor anakartınız ancak ses çipi hakkında bir bilgi bulamadım.
Hyponez Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Things dedi: H2002D zaten çalışmak için ekstra şeyler isteyen bir kulaklık değil. Ses kasabilirsiniz ve muhtemelen iyi ses alabilirsiniz. Realtek HD825e sürücüsünü kullanıyor anakartınız ancak ses çipi hakkında bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim ses kartım bu kulaklıkta iyi ses verir mi yani oyun oynarken film izlerken yoksa 600 TL bantlarında ses kartı olan USB'li kulaklıklaramı yöneşeyim.
Things dedi: H2002D zaten çalışmak için ekstra şeyler isteyen bir kulaklık değil. Ses kasabilirsiniz ve muhtemelen iyi ses alabilirsiniz. Realtek HD825e sürücüsünü kullanıyor anakartınız ancak ses çipi hakkında bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim ses kartım bu kulaklıkta iyi ses verir mi yani oyun oynarken film izlerken yoksa 600 TL bantlarında ses kartı olan USB'li kulaklıklaramı yöneşeyim.