Çözüldü Gamenote H2002D mikrofonundan ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Theomer1386

Decapat
Katılım
14 Ocak 2023
Mesajlar
66
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1-2 aydır kullandığım kulaklığımın mikrofonundan ses gelmiyor. Discord üzerinden arkadaşımla konuşurken internetim gitti ve tekrar geri gelmesiyle beraber sesimin gitmediğini fark ettim. Windows'un ayarlarından mikrofon testi yaptım fakat onda da sesim gelmedi. Youtube'dan videolar izledim olmadı.

Anakart: Asus Prime B450M-K II
Kulaklık: Gamenote H2002D


Ekran Görüntüsü (14).png Ekran Görüntüsü (15).png Ekran Görüntüsü (13).png

Ne yapmalıyım?
 
1-2 aydır kullandığım kulaklığımın mikrofonundan ses gelmiyor. Discord üzerinden arkadaşımla konuşurken internetim gitti ve tekrar geri gelmesiyle beraber sesimin gitmediğini fark ettim. Windows'un ayarlarından mikrofon testi yaptım fakat onda da sesim gelmedi. YouTube'dan videolar izledim olmadı.

Anakart: ASUS Prime B450M K II
Kulaklık: Gamenote H2002D


Eki Görüntüle 1847862Eki Görüntüle 1847863Eki Görüntüle 1847865

Ne yapmalıyım?

Başka jak dener misiniz? Bu tür markalar Çin'den 5-10 dolar alıp üstüne kendi markalarını basıp pazarlıyor. Yani kaliteden dolayı da bozulmuş olabilir.
 
Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz.
 
 
DDU ile kaldırdım fakat nasıl geri indirebilirim?
 
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı