1-2 aydır kullandığım kulaklığımın mikrofonundan ses gelmiyor. Discord üzerinden arkadaşımla konuşurken internetim gitti ve tekrar geri gelmesiyle beraber sesimin gitmediğini fark ettim. Windows'un ayarlarından mikrofon testi yaptım fakat onda da sesim gelmedi. Youtube'dan videolar izledim olmadı.
Anakart: Asus Prime B450M-K II
Kulaklık: Gamenote H2002D
1-2 aydır kullandığım kulaklığımın mikrofonundan ses gelmiyor. Discord üzerinden arkadaşımla konuşurken internetim gitti ve tekrar geri gelmesiyle beraber sesimin gitmediğini fark ettim. Windows'un ayarlarından mikrofon testi yaptım fakat onda da sesim gelmedi. YouTube'dan videolar izledim olmadı.
Anakart: ASUS Prime B450M K II
Kulaklık: Gamenote H2002D
Başka jak dener misiniz? Bu tür markalar Çin'den 5-10 dolar alıp üstüne kendi markalarını basıp pazarlıyor. Yani kaliteden dolayı da bozulmuş olabilir.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...