Bütçe
550

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım? (daha önceden Tronsmart Sonom vardı, o bozuldu şimdi yeni kulaklık alıyorum.)

Trono Smart'tan memnunsan kesinlikle H2002D zaten kapışıyorlardı. Ki zaten 2029 üu biraz daha kötü kalıyor.

Trono Smart'tan memnunsan kesinlikle H2002D zaten kapışıyorlardı. Ki zaten 2029 üu biraz daha kötü kalıyor.
Tronsmart Sono'dan memnundum. Gayet rahattı, pedlerini aralıksız 6 saat bile kullansam terletmiyordu fakat 1 yılda bozuldu. Eğer kullanan arkadaşlar varsa, H2002D'nin mikrofon kısmında olan plastiği kuvvetli midir? Tronsmart Sono'da o koptuğundan dolayı mikrofon da gitmişti.

Kuvvetli hocam ben 1yıl oldu kullanıyorum fakat şuna dikkat edin kablo benim bacağıma dolanmış kalktığımda aniden jak çıktı yerinden haliyle jak yamuldu ama o yamuk jak ile 3 ay kullandım çünkü kablolar zarar görmedim yani uzun lafın kısası fiyatına göre cidden kaliteli ve mikrofonu dayanıklı bir kulaklıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…