Gamenote H2002D vs Mpow Air SE

pıtır

Femtopat
Mpow Air SE 400 TL Game Note HD 500 550 TL aradaki fark için Game Note H2002D almaya değer mi veya bu fiyata yakın daha iyi kulaklıklar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Her ikisi de denk kulaklıklar sayılabilir. Bu fiyata yakın daha iyi kulaklık yok.

Mpow Air SE kullanıyorum kulak padi ve ses kalitesi konusunda beni tatmin etti mikrofonuna bir ayar çektikten sonra güzel ses vermeye başladı Mpow Air SE kesinlikle 400 TL'ye alınır.

Her iki kulaklığı kullandım. Ses olarak, Air SE beni daha çok tatmin etti. H2002D'de sanki bas yokmuş gibiydi, müzik dinlerken zevk vermiyordu, lakin Air SE'de böyle bir şey yok ekolayzer ile bas titreşimini az çok hissedebiliyorsunuz.

Konfor olarak, bu kişiye göre değişir lakin H2002D kafama baskı yapıyordu bu da bir süre sonra rahatsız ediyordu. Air SE'de böyle bir sorun yaşamadım. Mikrofonu çok kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım ama her iki kulaklık temiz ses alıyordu. Kullandığım anakart B450 S2H.

@hakobest hocam merhaba her iki kulaklığı da deneyimlemiş biri olarak yalıtımda kimi tercih edersiniz? Çok farkları var mı yakınlar mı? Ses kalitesi olarak mpow önde olduğundan onu düşünüyorum yalıtım olarak da iyiyse alacağım.

GH320 USB girişli, ses kartı var yanı. Yorumlarıda gördüğüm kadarıyla olumlu, özellikle bas performansı beğenilmiş. Ben olsam GH320 alirdim. 550 tl fiyat bandinda, kendi ses kartı olan başka bir kulaklik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…