Gamenote H2002P alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop:Huawei Matebook D15
İşlemci:AMD Ryzen™ 5 5500U
Depolama:512 GB SSD
Ram:8 GB
Ekran Kartı:AMD Radeon™ Graphics(Vram bilmiyorum)
Merhaba, 3 yıldır kullandığım JBL marka kulaklığım bozuldu ve kendime yeni bir kulaklık almak istiyorum. Daha önce kulaklık önerisi başlığı altında açtığım konuda bana Gamenote markasının H2002P modeli önerilirmişti. Ancak ülkemizde her geçen gün şartlar değişiyor. Her şeyin fiyatına zam geliyor veya bazı şeylere kısa süreli de olsa indirim geliyor. Sizce 26 Ağustos 2024 günü için Gamenote H2002P kulaklığı alınır mı? Sizin bu fiyat bandında önerebileceğiniz diğer kulaklıklar nelerdir?

Gamenote H2002P kulaklık sayfasına gitmek için tıklayınız.

Merhaba, 3 yıldır kullandığım JBL marka kulaklığım bozuldu ve kendime yeni bir kulaklık almak istiyorum. Daha önce kulaklık önerisi başlığı altında açtığım konuda bana Gamenote markasının H2002P modeli önerilirmişti. Ancak ülkemizde her geçen gün şartlar değişiyor. Her şeyin fiyatına zam geliyor veya bazı şeylere kısa süreli de olsa indirim geliyor. Sizce 26 Ağustos 2024 günü için Gamenote H2002P kulaklığı alınır mı? Sizin bu fiyat bandında önerebileceğiniz diğer kulaklıklar nelerdir?

Gamenote H2002P kulaklık sayfasına gitmek için tıklayınız.
Halen alınabilir bir model. Eğer ses kartınız varsa H2002D olabilir.

Halen alınabilir bir model. Eğer ses kartınız varsa H2002D olabilir.

Herhangi bir ses kartı kullanmıyorum. Laptop kullanıyorum zaten ancak bir problem yaşıyorum. Laptopuma herhangi bir kulaklık taktığım zaman externel microphone olarak onu görüyor. Ancak bilgisayarın ses kaydedici uygulamasından external microphone yi seçip kayıt aldığım zaman laptopun kendi mikrofonundan ses alıyor. Mikrofonu mircrophone array moduna yani herhangi bir kulaklık takılı olmadığı zaman gözüken ve her zaman laptop mikrofonu kullanan seçeneğe alınca yine laptop mikrofonu kullanıyor. İşin garip yani kulaklıkta bir sorun olduğunu düşündüm ancak internetten mikrofon tesi sitelerinden birinde external microphone seçeneğine alıp testi yapınca kulaklık mikrofonu sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve laptop mikrofonunu kullanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim herhangi bir bilginiz var mıdır?

Fiyatına göre iyi şu an kullanıyorum.
Tek eksisi bastırıyor.
Bir de kablo dolanıyor örgü olmasına rağmen.

O zaman H2002p daha iyi olur, direkt kulaklıkta ses kartı var. Sorununuzun sebebini veya çözümünü bilmiyorum maalesef, yeni konu açmanız daha iyi olur. Ayrıca tam bütçeniz ne kadar?
1000 Türk Lirasını pek geçmeyecek şekilde ama yüksek ihtimalle birazdan sipariş verecğim kulaklığı.

Fiyatına göre iyi şu an kullanıyorum.
Tek eksisi bastırıyor.
Bir de kablo dolanıyor örgü olmasına rağmen.

Bastırıyor derken ne kastetmek istedin dostum? Kulağa baskı uyguluyor anlamında mı?

Son düzenleme:
O zaman başka pek bir seçenek kalmıyor, H2002P alınabikir. Baskı uygulama konusunda da evet, biraz baskı hissettiriyor.

Sipariş verdim bile. Umarım beğendiğim bir ürüm olur ancak iade koşullarına baktığım zaman kulaklıkların 14 gün sonra koşulsuz iade edilebilecek ürünler arasında olmadığı yazılmış. Böyle bir şey gerçekten var mı bilmiyorum. Ancak 2 yıl garantisi içimi rahatlattı yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı