Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #11 kade dedi: Alan kişiler memnun değil, memnun olduklarını zannediyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle hiç bir bilgin olmadan bir Rampage ürünü alınca o memnun olmaya çalışma çabasını çok iyi biliyorum çünkü yaşadım.
kade dedi: Alan kişiler memnun değil, memnun olduklarını zannediyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle hiç bir bilgin olmadan bir Rampage ürünü alınca o memnun olmaya çalışma çabasını çok iyi biliyorum çünkü yaşadım.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 26 Temmuz 2022 #12 Zinederon dedi: Evet özellikle hiç bir bilgin olmadan bir Rampage ürünü alınca o memnun olmaya çalışma çabasını çok iyi biliyorum çünkü yaşadım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. En azından artık biliyorsunuz Rampage alınmaması gerektiğini.
Zinederon dedi: Evet özellikle hiç bir bilgin olmadan bir Rampage ürünü alınca o memnun olmaya çalışma çabasını çok iyi biliyorum çünkü yaşadım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. En azından artık biliyorsunuz Rampage alınmaması gerektiğini.