Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 Bu kulaklık alınır mı? Alınmazsa ne alınır. Bir de bu kulaklık 3.5 mm jack girişli mi yoksa USB mi? Laptop kullandığım için bana USB lazım.
Bu kulaklık alınır mı? Alınmazsa ne alınır. Bir de bu kulaklık 3.5 mm jack girişli mi yoksa USB mi? Laptop kullandığım için bana USB lazım.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 9 Mayıs 2022 #2 Jorcormy dedi: Bu kulaklık alınır mı? Alınmazsa ne alınır. Bir de bu kulaklık 3.5 mm jack girişli mi yoksa USB mi? Laptop kullandığım için bana USB lazım. Genişletmek için tıkla... Laptopta niye jak girişi yok?
Jorcormy dedi: Bu kulaklık alınır mı? Alınmazsa ne alınır. Bir de bu kulaklık 3.5 mm jack girişli mi yoksa USB mi? Laptop kullandığım için bana USB lazım. Genişletmek için tıkla... Laptopta niye jak girişi yok?
Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #3 notcfn dedi: Laptopta niye jak girişi yok? Genişletmek için tıkla... Var ama sadece kulaklık için yani ona takınca mikrofonu kullanamıyorum.
notcfn dedi: Laptopta niye jak girişi yok? Genişletmek için tıkla... Var ama sadece kulaklık için yani ona takınca mikrofonu kullanamıyorum.