Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gamenote H2016D kafa bandı kenarları nasıl takılır?
Bugün aldığım Gamenote H2016D kulaklık geldi taktım bir süre. Sonra kafa bandının sağ ve soldaki yeri çıktı takmalık bir yeri var gibi ama deliğe geri sokunca bir şey olmuyor nasıl düzelteceğim bunu?
Hocam kulaklıktan memnun musunuz ? (Ses kalitesi , mikrofon kalitesi malzeme kalitesi vs.) Kulaklığın rgb girişini takınca sanırım tiz bir ses geliyor deniliyor o sorunu yaşadınız mı ? Bir de tek jak mı çift jak ile mi bağlantı oluyor ? ( Yani mikrofon ve kulaklık girişi için birleştirici vs. var mı ?)
2 jak girişi var. 3. olarak da USB girişi var RGB için. Ama ben denemedim hiç. Mikrofon kalitesi iyi sayılır. Kulak içi kulaklık kullanıyordum 4-5 aydır. Tek sıkıntı başımı çok ağrıtması oldu. 2 maç Valorant attıktan sonra kulaklığı çıkarınca çok rahatlama geliyor. Bu bayağı sıkıntı sayılır. Ama çoğu kulak üstü kulaklık böyle zaten.