Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 15 Ekim 2023 #11 oz83 dedi: Bu kulaklığı önerir misiniz cızırtı veya mikrofon ses düzensizliği yapar mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu videodakine dayanarak baya iyi.
oz83 dedi: Bu kulaklığı önerir misiniz cızırtı veya mikrofon ses düzensizliği yapar mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu videodakine dayanarak baya iyi.
oz83 Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #12 Ergün Plak dedi: Mikrofonu videodakine dayanarak baya iyi. Genişletmek için tıkla... Uzun soluklu olur mu? aslında incehesapta cuma günü tuf gamingin kulaklığı indirimdeydi ama yorgun olduğum için uyuya kalmışım
Ergün Plak dedi: Mikrofonu videodakine dayanarak baya iyi. Genişletmek için tıkla... Uzun soluklu olur mu? aslında incehesapta cuma günü tuf gamingin kulaklığı indirimdeydi ama yorgun olduğum için uyuya kalmışım
Mechoskop Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 214 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #13 Sipariş verdim, geldiğinde buraya görüşlerimi yazarım.
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #14 Mechoskop dedi: Sipariş verdim, geldiğinde buraya görüşlerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş ettim bugün geliyor bende yazacağım.
Mechoskop dedi: Sipariş verdim, geldiğinde buraya görüşlerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş ettim bugün geliyor bende yazacağım.
oEnesQLF Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #15 Tuhoiisa dedi: Bende sipariş ettim bugün geliyor bende yazacağım. Genişletmek için tıkla... Geldi mi ?
Tuhoiisa dedi: Bende sipariş ettim bugün geliyor bende yazacağım. Genişletmek için tıkla... Geldi mi ?
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #16 oEnesQLF dedi: Geldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet geleli 30 dakika oldu biraz kullanıp yazacağım. Tuhoiisa dedi: Evet geleli 30 dakika oldu biraz kullanıp yazacağım. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi güzel mikrofonda güzel ses kasılıyor alınır. Son düzenleme: 18 Ekim 2023
oEnesQLF dedi: Geldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet geleli 30 dakika oldu biraz kullanıp yazacağım. Tuhoiisa dedi: Evet geleli 30 dakika oldu biraz kullanıp yazacağım. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi güzel mikrofonda güzel ses kasılıyor alınır.
oEnesQLF Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #17 Tuhoiisa dedi: Evet geleli 30 dakika oldu biraz kullanıp yazacağım. Ses kalitesi güzel mikrofonda güzel ses kasılıyor alınır. Genişletmek için tıkla... Kumaş kalitesi nasıl resimlerde o kadar kaliteli gözükmüyor.
Tuhoiisa dedi: Evet geleli 30 dakika oldu biraz kullanıp yazacağım. Ses kalitesi güzel mikrofonda güzel ses kasılıyor alınır. Genişletmek için tıkla... Kumaş kalitesi nasıl resimlerde o kadar kaliteli gözükmüyor.
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #18 oEnesQLF dedi: Kumaş kalitesi nasıl resimlerde o kadar kaliteli gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kulağımı tamamen kapatıyor 1 saattir takılı herhangi bir rahatsızlık hissi oluşmadı.
oEnesQLF dedi: Kumaş kalitesi nasıl resimlerde o kadar kaliteli gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kulağımı tamamen kapatıyor 1 saattir takılı herhangi bir rahatsızlık hissi oluşmadı.
A Ardasko Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #19 Selam bende aldım fakat cızırtı sesi geliyor normal mi? İade oluşturayım mı sizde böyle bir sorun çıktı mı? Tuhoiisa dedi: Kulağımı tamamen kapatıyor 1 saattir takılı herhangi bir rahatsızlık hissi oluşmadı. Genişletmek için tıkla...
Selam bende aldım fakat cızırtı sesi geliyor normal mi? İade oluşturayım mı sizde böyle bir sorun çıktı mı? Tuhoiisa dedi: Kulağımı tamamen kapatıyor 1 saattir takılı herhangi bir rahatsızlık hissi oluşmadı. Genişletmek için tıkla...
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 18 Kasım 2023 #20 Ardasko dedi: Selam bende aldım fakat cızırtı sesi geliyor normal mi? İade oluşturayım mı sizde böyle bir sorun çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Değil benden gelmiyor.
Ardasko dedi: Selam bende aldım fakat cızırtı sesi geliyor normal mi? İade oluşturayım mı sizde böyle bir sorun çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Değil benden gelmiyor.