centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Çözümler 2 12 Şubat 2025 #11 MessiFedaisi dedi: H2230D de 450tlye dusmus. Hangisi alinir ya da alinir mi bu kulaklıklar? Ne kadar süre götürür? Genişletmek için tıkla... Alınır ama ne kadar süre götürür sorusuna kesin bir cevap bulamazsınız. İlk ay da bozulabilir, 10 sene de götürebilir.
MessiFedaisi dedi: H2230D de 450tlye dusmus. Hangisi alinir ya da alinir mi bu kulaklıklar? Ne kadar süre götürür? Genişletmek için tıkla... Alınır ama ne kadar süre götürür sorusuna kesin bir cevap bulamazsınız. İlk ay da bozulabilir, 10 sene de götürebilir.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #12 MessiFedaisi dedi: H2230D de 450TL'ye dusmus. Hangisi alinir ya da alınır mı bu kulaklıklar? Ne kadar süre götürür? Genişletmek için tıkla... Sakın H2230D almayın hocam mikrofon çok berbat elimde patladı kulaklık ama ses kalitesi olarak mükemmel fiyatına göre. alınır mı sizce? kullanan var mı mikrofon kalitesi nasıl en önemlisi o
MessiFedaisi dedi: H2230D de 450TL'ye dusmus. Hangisi alinir ya da alınır mı bu kulaklıklar? Ne kadar süre götürür? Genişletmek için tıkla... Sakın H2230D almayın hocam mikrofon çok berbat elimde patladı kulaklık ama ses kalitesi olarak mükemmel fiyatına göre. alınır mı sizce? kullanan var mı mikrofon kalitesi nasıl en önemlisi o
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 957 12 Şubat 2025 #13 Ghostxz3 dedi: Sakın H2230D almayın hocam mikrofon çok berbat elimde patladı kulaklık ama ses kalitesi olarak mükemmel fiyatına göre. Alınır mı sizce? Kullanan var mı mikrofon kalitesi nasıl en önemlisi o Genişletmek için tıkla... Ustalar tamam bu fiyata bir şey beklemeyelim ama sesleri nasıl acaba? BİM kulaklığı gibi sivrisinek gibi mi?
Ghostxz3 dedi: Sakın H2230D almayın hocam mikrofon çok berbat elimde patladı kulaklık ama ses kalitesi olarak mükemmel fiyatına göre. Alınır mı sizce? Kullanan var mı mikrofon kalitesi nasıl en önemlisi o Genişletmek için tıkla... Ustalar tamam bu fiyata bir şey beklemeyelim ama sesleri nasıl acaba? BİM kulaklığı gibi sivrisinek gibi mi?
Z Zelrael Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 524 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #14 erme dedi: AMAZON Bu paraya daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda ucuz bi kulakiçi almanızı öneririm kz edc pro / bulabilirseniz tripowin piccolo falan
erme dedi: AMAZON Bu paraya daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda ucuz bi kulakiçi almanızı öneririm kz edc pro / bulabilirseniz tripowin piccolo falan
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 451 Çözümler 7 13 Şubat 2025 #15 Tek girişli mi bu kulaklik?
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.026 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #16 MessiFedaisi dedi: H2230D de 450TL'ye dusmus. Hangisi alinir ya da alınır mı bu kulaklıklar? Ne kadar süre götürür? Genişletmek için tıkla... Herkes mikrofonuna laf ediyordu aldim ancak ben gayet begendim tek eksisi malzeme kalitesi idi mentese kisimlari direk kirildi hatta ikisi birden, bantlayip kullandim bir sure
MessiFedaisi dedi: H2230D de 450TL'ye dusmus. Hangisi alinir ya da alınır mı bu kulaklıklar? Ne kadar süre götürür? Genişletmek için tıkla... Herkes mikrofonuna laf ediyordu aldim ancak ben gayet begendim tek eksisi malzeme kalitesi idi mentese kisimlari direk kirildi hatta ikisi birden, bantlayip kullandim bir sure
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.354 Çözümler 3 13 Şubat 2025 #17 Kafa bandı çıkar mı bunun?