GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 19 Ocak 2024 #1 Gamenote Havit H2230D kulaklık alınır mı? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı 3.5mm Jack Fiyatı, Yorumları - Trendyol Fiyatı uygun geldi ve güzele benziyor, sizce nasıl? Alınır mı?
Gamenote Havit H2230D kulaklık alınır mı? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı 3.5mm Jack Fiyatı, Yorumları - Trendyol Fiyatı uygun geldi ve güzele benziyor, sizce nasıl? Alınır mı?
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 GaJente dedi: Gamenote Havit H2230D kulaklık alınır mı? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı 3.5mm Jack Fiyatı, Yorumları - Trendyol Fiyatı uygun geldi ve güzele benziyor, sizce nasıl? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sharkoon er 3 şu an kullanıyorum memnunum.
GaJente dedi: Gamenote Havit H2230D kulaklık alınır mı? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı 3.5mm Jack Fiyatı, Yorumları - Trendyol Fiyatı uygun geldi ve güzele benziyor, sizce nasıl? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sharkoon er 3 şu an kullanıyorum memnunum.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 19 Ocak 2024 #3 GaJente dedi: Gamenote Havit H2230D kulaklık alınır mı? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı 3.5mm Jack Fiyatı, Yorumları - Trendyol Fiyatı uygun geldi ve güzele benziyor, sizce nasıl? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben H2016D modelini kullanıyorum. Kendisi 600 TL ama ben marka açısından söyleyeyim, inanılmaz güzel bir kulaklık.
GaJente dedi: Gamenote Havit H2230D kulaklık alınır mı? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı 3.5mm Jack Fiyatı, Yorumları - Trendyol Fiyatı uygun geldi ve güzele benziyor, sizce nasıl? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben H2016D modelini kullanıyorum. Kendisi 600 TL ama ben marka açısından söyleyeyim, inanılmaz güzel bir kulaklık.
GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 19 Ocak 2024 #4 Kyara dedi: Sharkoon er 3 şu an kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam oda güzelmiş mikrofon kalitesi nasıl birde mikrofonu çıkarılabiliyormu? 714816 dedi: Ben H2016D modelini kullanıyorum. Kendisi 600 TL ama ben marka açısından söyleyeyim, inanılmaz güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Oda güzelmiş hocam onuda alabilirim bütçemin çok üstünde değil genel olarak iyi ve kötü yanları neler
Kyara dedi: Sharkoon er 3 şu an kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam oda güzelmiş mikrofon kalitesi nasıl birde mikrofonu çıkarılabiliyormu? 714816 dedi: Ben H2016D modelini kullanıyorum. Kendisi 600 TL ama ben marka açısından söyleyeyim, inanılmaz güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Oda güzelmiş hocam onuda alabilirim bütçemin çok üstünde değil genel olarak iyi ve kötü yanları neler
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 19 Ocak 2024 #5 GaJente dedi: Hocam oda güzelmiş mikrofon kalitesi nasıl birde mikrofonu çıkarılabiliyormu? Oda güzelmiş hocam onuda alabilirim bütçemin çok üstünde değil genel olarak iyi ve kötü yanları neler Genişletmek için tıkla... İyi yanları sesi güzel iletiyor, asla terletmiyor ama uzu kullanımda kulakları bayağı acıtabiliyor. En kötü yanı ise sesi dışarı çok fazla veriyor. bayağı rahat. Bazen kafanda olduğunu fark etmiyorsun bile. (ya da ben abartıyorum )
GaJente dedi: Hocam oda güzelmiş mikrofon kalitesi nasıl birde mikrofonu çıkarılabiliyormu? Oda güzelmiş hocam onuda alabilirim bütçemin çok üstünde değil genel olarak iyi ve kötü yanları neler Genişletmek için tıkla... İyi yanları sesi güzel iletiyor, asla terletmiyor ama uzu kullanımda kulakları bayağı acıtabiliyor. En kötü yanı ise sesi dışarı çok fazla veriyor. bayağı rahat. Bazen kafanda olduğunu fark etmiyorsun bile. (ya da ben abartıyorum )
Calibra Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 267 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #6 Kyara dedi: Sharkoon er 3 şu an kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın ses seviyesi nasıl az diyorlar genelde.
Kyara dedi: Sharkoon er 3 şu an kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın ses seviyesi nasıl az diyorlar genelde.
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 Calibra dedi: Kulaklığın ses seviyesi nasıl az diyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Kumandasından fulluyorum sesi sonra Windows'tan 50 civarlarında kullanıyorum gayet ortalama bir sesi oluyor fulleyince gerçekten çok ses çıkıyor.
Calibra dedi: Kulaklığın ses seviyesi nasıl az diyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Kumandasından fulluyorum sesi sonra Windows'tan 50 civarlarında kullanıyorum gayet ortalama bir sesi oluyor fulleyince gerçekten çok ses çıkıyor.