leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 16 Haziran 2021 #1 Hepsiburada üzerinde 308TL bir fiyatı var sizce değer mi? Numpadi olan ve enteri küçük klavyeye ihtiyacım var.
Hepsiburada üzerinde 308TL bir fiyatı var sizce değer mi? Numpadi olan ve enteri küçük klavyeye ihtiyacım var.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Ben aldım klavye yay çınlaması ve gecikme sorunu vardı direk iade etim hatta konuda açmıştım. Belki de bana öyle denk gelmişti bilmiyorum. Ama klavyenin RGB ışıkları, modları falan vs. güzel.
Ben aldım klavye yay çınlaması ve gecikme sorunu vardı direk iade etim hatta konuda açmıştım. Belki de bana öyle denk gelmişti bilmiyorum. Ama klavyenin RGB ışıkları, modları falan vs. güzel.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 16 Haziran 2021 #3 Ersin Zr dedi: Ben aldım klavye yay çınlaması ve gecikme sorunu vardı direk iade etim hatta konuda açmıştım. Belki de bana öyle denk gelmişti bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En arada kaldığım şeyler de bunlar. Başka konularda güzel güzel övülüyor başka konularda sorunu var deniyor. Bu yüzden 2 aydır klavye alamıyorum.
Ersin Zr dedi: Ben aldım klavye yay çınlaması ve gecikme sorunu vardı direk iade etim hatta konuda açmıştım. Belki de bana öyle denk gelmişti bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En arada kaldığım şeyler de bunlar. Başka konularda güzel güzel övülüyor başka konularda sorunu var deniyor. Bu yüzden 2 aydır klavye alamıyorum.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #4 leyleq dedi: En arada kaldığım şeyler de bunlar. Başka konularda güzel güzel övülüyor başka konularda sorunu var deniyor. Bu yüzden 2 aydır klavye alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da herkes övmüştü kullananlarda övmüştü bende aldım herhalde bana öyle denk geldi.
leyleq dedi: En arada kaldığım şeyler de bunlar. Başka konularda güzel güzel övülüyor başka konularda sorunu var deniyor. Bu yüzden 2 aydır klavye alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da herkes övmüştü kullananlarda övmüştü bende aldım herhalde bana öyle denk geldi.