Rampage marka klavyelere de bakabilirsin bu arada. Normalde Rampage R74 kullanıyordum. Temizlik için tuşları sökersen space tuşunu kırdım bu yüzden yeni klavye almak istedim daha sonra Game booster G25k ürününü beğendim aldım. Birkaç tuşun da temassızlık sorunu olduğu için daha dün akşam değişim için geri verdim gelip aldılar onu bekliyorum. Şunu diyeyim size her ne kadar özellik olarak elimde ki Rampage R74 klavyeden bir tık daha iyi olsa da ( LED modlarının fazlalığı ve ses açma kapatma tekerleği ) kalite olarak çok düşük kaldı Game booster. Tuşu kırık Rampage R74 klavyemi geri taktım hem değişime verdiğim klavyeden daha ağır hem de tuşları falan çok tok ses çıkartıyor ve tuşları daha sağlam. Game booster klavyenin tuşları çabuk kırılacak gibi duruyor hiç kaliteli değil ama Rampage'nin tuşları bayağı kaliteli. Eğer fazla para vermek istemiyorum derseniz R74'dü de düşünebilirsiniz. 3 seneden fazla oldu alalı tuşunu kırmasam bir 3 sene daha giderdi sanırım. Forumlar da söylenildiği gibi öyle çok dandik bir marka değil bana göre. En azından klavyesi sağlam.