BrandS7X Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Merhaba. Yakın bir zamanda K435l almayı düşünüyorum, sol Shift tuşu büyük mü geliyor yoksa küçük mü geliyor? Bilen biri cevaplarsa sevinirim.
Merhaba. Yakın bir zamanda K435l almayı düşünüyorum, sol Shift tuşu büyük mü geliyor yoksa küçük mü geliyor? Bilen biri cevaplarsa sevinirim.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 27 Temmuz 2021 #2 Normal yerleşmesine göre büyük gibi duruyor. ( Google'a "K435l" yazınca görsellerden zaten anlaşılıyor. Konu açmak biraz değişik geldi D: ) Artı 0 Eksi
Normal yerleşmesine göre büyük gibi duruyor. ( Google'a "K435l" yazınca görsellerden zaten anlaşılıyor. Konu açmak biraz değişik geldi D: )
SasiranKedi Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 568 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 BrandS7X dedi: Merhaba. Yakın bir zamanda K435l almayı düşünüyorum, sol Shift tuşu büyük mü geliyor yoksa küçük mü geliyor? Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende 435l almayı düşündüm ama kararımı 432l olarak değiştirdim şuan kullandığım klavyeye benziyor çok küçük deil bence Artı 0 Eksi
BrandS7X dedi: Merhaba. Yakın bir zamanda K435l almayı düşünüyorum, sol Shift tuşu büyük mü geliyor yoksa küçük mü geliyor? Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende 435l almayı düşündüm ama kararımı 432l olarak değiştirdim şuan kullandığım klavyeye benziyor çok küçük deil bence
KS KS BrandS7X Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #4 Üniversiteli Jordi dedi: Normal yerleşmesine göre büyük gibi duruyor. ( Google'a "K435l" yazınca görsellerden zaten anlaşılıyor. Konu açmak biraz değişik geldi D: ) Genişletmek için tıkla... Ürün küçük Shift'li geldi hocam Artı 0 Eksi
Üniversiteli Jordi dedi: Normal yerleşmesine göre büyük gibi duruyor. ( Google'a "K435l" yazınca görsellerden zaten anlaşılıyor. Konu açmak biraz değişik geldi D: ) Genişletmek için tıkla... Ürün küçük Shift'li geldi hocam
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 29 Temmuz 2021 #5 BrandS7X dedi: Ürün küçük Shift'li geldi hocam Genişletmek için tıkla... Nasip kısmet diyelim Artı 0 Eksi