EfehanVice Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Gamenote KB-487l model klavye almayı düşünüyordum 1 ay önce stoklarda vardı şu an hiçbir sitede satışı yok. Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Gamenote KB-487l model klavye almayı düşünüyordum 1 ay önce stoklarda vardı şu an hiçbir sitede satışı yok. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
E Corp Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 350 Çözümler 5 3 Eylül 2023 #2 İkinci el düşünür müsün?
EfehanVice Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 E Corp dedi: İkinci el düşünür müsün? Genişletmek için tıkla... İkinici el olabilir ama ikinci el sitelerinde ilan bulamadım
E Corp dedi: İkinci el düşünür müsün? Genişletmek için tıkla... İkinici el olabilir ama ikinci el sitelerinde ilan bulamadım
E Corp Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 350 Çözümler 5 3 Eylül 2023 #4 EfehanVice dedi: İkinici el olabilir ama ikinci el sitelerinde ilan bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben dolap üzerinden satıyorum hocam dolaba girip "KB487L" yazarsan tek benim ilan cikiyor zaten.
EfehanVice dedi: İkinici el olabilir ama ikinci el sitelerinde ilan bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben dolap üzerinden satıyorum hocam dolaba girip "KB487L" yazarsan tek benim ilan cikiyor zaten.