Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Gayet dandik anahtarları var. Ona bakarsak bende GP Warlock C. Kullanıyorum. Kablosu kasası ağırlığı vs gayet güzel hissettiriyor. Ama anahtarlar kötü oldu mu bunların pek bir önemi kalmıyor.
Gayet dandik anahtarları var. Ona bakarsak bende GP Warlock C. Kullanıyorum. Kablosu kasası ağırlığı vs gayet güzel hissettiriyor. Ama anahtarlar kötü oldu mu bunların pek bir önemi kalmıyor.
Dediğinize katılarak, GP Warlock Compact'a selamlarımı yolluyorum. İlk yıl çok iyiyken, ikinci yılda tuşlar iki kere basmaya, ledler patlamaya başlıyor .
Dediğinize katılarak, GP Warlock Compact'a selamlarımı yolluyorum. İlk yıl çok iyiyken, ikinci yılda tuşlar iki kere basmaya, LED'ler patlamaya başlıyor .
O olay değişiyor ya. İlk hafta yaşayanda var 3. yılda yaşayanda. Benimki şu an 2.5 yaşında, ara ara sıkıntılar yaşadığım oldu ama bir şekilde çözdüm hepsini. Gittiği kadar kullanmayı daha sonra Custom klavyelere geçmeyi planlıyorum.
O olay değişiyor ya. İlk hafta yaşayanda var 3. yılda yaşayanda. Benimki şu an 2.5 yaşında, ara ara sıkıntılar yaşadığım oldu ama bir şekilde çözdüm hepsini. Gittiği kadar kullanmayı daha sonra Custom klavyelere geçmeyi planlıyorum.