MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar W tuşu biraz sıkıntılı çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
Renors Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #2 aynı sorun bende de oluyor tuşu söküp biraz bastırıyorum 1-2 saat sorun olmadan tekrardan kullanıyorum nasıl oluyor bende bilmiyorum.
aynı sorun bende de oluyor tuşu söküp biraz bastırıyorum 1-2 saat sorun olmadan tekrardan kullanıyorum nasıl oluyor bende bilmiyorum.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 Renors dedi: Aynı sorun bende de oluyor tuşu söküp biraz bastırıyorum 1-2 saat sorun olmadan tekrardan kullanıyorum nasıl oluyor bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mekaniklerde biraz tozlanması sıkıntı çıkarır diye bir şey okudum az önce çıkarıp fırça yardımıyla temizleyip sana yazacağım. Renors dedi: Aynı sorun bende de oluyor tuşu söküp biraz bastırıyorum 1-2 saat sorun olmadan tekrardan kullanıyorum nasıl oluyor bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam temizlik vesaire yaptım bir işe yaramıyor haberin olsun. Son düzenleme: 29 Nisan 2023
Renors dedi: Aynı sorun bende de oluyor tuşu söküp biraz bastırıyorum 1-2 saat sorun olmadan tekrardan kullanıyorum nasıl oluyor bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mekaniklerde biraz tozlanması sıkıntı çıkarır diye bir şey okudum az önce çıkarıp fırça yardımıyla temizleyip sana yazacağım. Renors dedi: Aynı sorun bende de oluyor tuşu söküp biraz bastırıyorum 1-2 saat sorun olmadan tekrardan kullanıyorum nasıl oluyor bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam temizlik vesaire yaptım bir işe yaramıyor haberin olsun.