Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 29 Nisan 2021 #31 Ice Tea Seftali dedi: Doğru fiyat baktık Hero sensörlü. @emircanunlts palm grip hocam. Genişletmek için tıkla... bana mı dediniz eğer bana dediyseniz 2 en ucuz yerde 300 ü geçiyor ondan dolayı inanamadım
Ice Tea Seftali dedi: Doğru fiyat baktık Hero sensörlü. @emircanunlts palm grip hocam. Genişletmek için tıkla... bana mı dediniz eğer bana dediyseniz 2 en ucuz yerde 300 ü geçiyor ondan dolayı inanamadım
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #32 Arayıp sormak lazım ama özelliklerde Hero 16k sensör yazıyor. @Doruk Efe Telefondan baktığımda çıkmıştı.
Arayıp sormak lazım ama özelliklerde Hero 16k sensör yazıyor. @Doruk Efe Telefondan baktığımda çıkmıştı.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 29 Nisan 2021 #33 Kwak dedi: Fingertip kullanmak biraz zor gelebilir dediğiniz fareleri benim dediklerimi öneririm. Genişletmek için tıkla... fingertip olarak kullanacağımı da çok düşünmüyorum çünkü benim mousem sadece o şekil rahat tutulduğu için öyle tutuyorum Ice Tea Seftali dedi: Arayıp sormak lazım ama özelliklerde Hero 16k sensör yazıyor. @Doruk Efe Genişletmek için tıkla... ben bakarım gerçek fiyat mı diye o zaman sağolun
Kwak dedi: Fingertip kullanmak biraz zor gelebilir dediğiniz fareleri benim dediklerimi öneririm. Genişletmek için tıkla... fingertip olarak kullanacağımı da çok düşünmüyorum çünkü benim mousem sadece o şekil rahat tutulduğu için öyle tutuyorum Ice Tea Seftali dedi: Arayıp sormak lazım ama özelliklerde Hero 16k sensör yazıyor. @Doruk Efe Genişletmek için tıkla... ben bakarım gerçek fiyat mı diye o zaman sağolun
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #34 @Doruk Efe aldığında etiketle yorumunu bekliyorum.