Merhabalar. Ortalama 200 TL bandında klavye arıyorum. 150 TL'ye bu klavyeyi buldum. Semboller yanlış diyorlar. Kullanan varsa semboller hakkında bilgi verirse sevinirim.
Onun dışında bu klavye alınmazsa 200 TL bandında ne alınabilir?
Kendim kullanıyorum alınmaz, malzeme kalitesi kötü+ Antighosting yok. MOBA tarzı oyunlarda problem çıkarıyor, bütçeyi biraz daha arttırıp daha kaliteli klavyelere bak.
Merhabalar. Ortalama 200 TL bandında klavye arıyorum. 150 TL'ye bu klavyeyi buldum. Semboller yanlış diyorlar. Kullanan varsa semboller hakkında bilgi verirse sevinirim.
Onun dışında bu klavye alınmazsa 200 TL bandında ne alınabilir?
@Crazy Train hocam daha 1 ay önce yeni fare almıştım.
Belki şu an kullandığım fare bozulursa onu kullanırım .
Hangi klavyeyi önerecektiniz? @448762 önerinize bakacağım şimdi hocam.
Hocam benim hali hazırda klavyem var ama bugün sabah bunu sipariş verdim. Mechamembran bir klavye ve MSİ kalitesi zaten tartışılmaz. Her ikiside full rgb ve DragonCenter desteği var. Setin normal fiyatı 750-900TL arasında.
@Crazy Train şimdi baktım, güzele benziyor. Şimdi alacağım. Tavsiye için teşekkürler hocam.
Aslında MSI 1000 TL'ye mekanik yapsaymış iyi olabilirmiş. Fakat mekanik hisli de çok farketmez benim için.
@Crazy Train şimdi baktım, güzele benziyor. Şimdi alacağım. Tavsiye için teşekkürler hocam.
Aslında MSI 1000 TL'ye mekanik yapsaymış iyi olabilirmiş. Fakat mekanik hisli de çok fark etmez.