N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 6 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar konu açık Cevap bekliyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 6 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her tuşta RGB LED maalesef yok, bu arada titreme kamera yüzünden oluyor. Gerçekte öyle olmayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her tuşta RGB LED maalesef yok, bu arada titreme kamera yüzünden oluyor. Gerçekte öyle olmayacak.
ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her tuşta RGB LED maalesef yok, bu arada titreme kamera yüzünden oluyor. Gerçekte öyle olmayacak. Genişletmek için tıkla... Ben internete KB487L yazdığım zaman böyle bir klavye çıkmıyor farklı model bir klavye çıkıyor. Sizden rica etsem bu klavyenin linki varsa atabilir misiniz ?
Samotne Ciasteczka dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her tuşta RGB LED maalesef yok, bu arada titreme kamera yüzünden oluyor. Gerçekte öyle olmayacak. Genişletmek için tıkla... Ben internete KB487L yazdığım zaman böyle bir klavye çıkmıyor farklı model bir klavye çıkıyor. Sizden rica etsem bu klavyenin linki varsa atabilir misiniz ?
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Mart 2021 #4 KB487L membran efendim, KB435L mekanik. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
KB487L membran efendim, KB435L mekanik. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her tuşta RGB LED maalesef yok, bu arada titreme kamera yüzünden oluyor. Gerçekte öyle olmayacak. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: KB487L membran efendim, KB435L mekanik. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol.
Samotne Ciasteczka dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her tuşta RGB LED maalesef yok, bu arada titreme kamera yüzünden oluyor. Gerçekte öyle olmayacak. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: KB487L membran efendim, KB435L mekanik. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol.